# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako napraviti svoj ​​vlastiti stol od starih vrata i Kabineti

"dvije ormarima ivrata" stol jeglavna osobina improviziranom uredu i domu -sobni namještaj. Jednostavno organizirati dva datoteku ormarića i slap na vratima . Ako koristite prava vrata , čak i ona ima rupa probušena za računalne užeta . Možete primijeniti istu osnovnu ideju da kaldrma zajedno više zanimljivih i atraktivnih stolovi iz vrata i cabinetry . To je ono što vam je potrebno
2 ormarića
vratima Screenshot otpad daska
razini Screenshot Snaga drill
vijke Pretraživati ​​brusnim papirom Screenshot Stain ili boje
Show Više Upute Screenshot
1

Odaberite dva ormarića koji odgovaraju vašim potrebama pod - stol za pohranu . Ako je moguće , dobiti dva ormara podudarnih visine . Odgovarajući boja je lijepa , previše , ali sigurno nije važno strukturi vašem stolu .
2

Odaberite starim vratima koristiti kao radnu površinu . Većina će vrata biti šire od dubine svog ormarića , ali to je u redu . Akovrata ima rupu za ručkom , pozicionirati ga prema stražnjem dijelu stola služiti kao organizator moždine.
3

Space ormarića na odgovarajući način i postaviti vrata preko vrhova . Provjerite ravnine i stabilnosti . Akostane je neravna , koristi staro drvo kako bi se podložili kraći kabinet dovrata razini i stabilna .
4

Gori dvije postovi vaše staro drvo na stražnjem dijelu vrata, kako bi se spriječilo spušteni dio vrata od overbalancing . Montirati jedan post u svakom kutu i pričvrstite pomoću energije bušilicu i drvo vijaka . Izbušite vijke kroz kutu vrata i na kraju postove . Imajte na umu da se mnoga vrata imaju šuplje jezgre . To neće učinitiveza manje čvrsta , ali to će se osjećati čudno ako se ne koristi za to .
5

Razmislite montažu vrata na prednjoj strani ormarića bušenjem vijak kroz vrata i na vrhu ormara . Alternativa je da se bušiti rupe i zaključaj vrata prema dolje , čime se sprečava oštru vijak savjet iz visi u prostoru kabineta .
6

rastaviti cijeli stol . Pijesak bilo grube rubove i boje ili mrlja komponente za svoj ukus . Okupiti stol .

Moderni Desk Ideje

Moderni stolovi imaju jednostavne , čiste linije i namijenjene su da plutaju u sobi , ali i oni rade dobro ugrađeni u zidove . Osim estetski dizajn ,najvažniji aspekt suvremenog stola je da ostane bez nereda . Budući da je većina moderan stil stolovi

Více >