# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako izgraditi Custom Computer Desk

ključnih komponenti računalnog stola su dovoljno ravna površina , a neki način pomoći imajući kabele organizirane . Osim toga,običaj stol je ograničen samo graditelja mašte , vještine i proračuna . Nakon tih planova za izgradnju osnovne stol koji se sastoji od samo ključnih stavki , možete dodati pohranu i druge komponente napravitistol kao složene ili jednostavne kao što like.Things što vam je potrebno Srpski šperploče list , 1/2 x 60 x 42
šperploče list , 1/2 x 60 x 24
2 grede , 2 x 4 x 60
2 grede , 2 x 4 xx 39
4 postova , 4 x 4 x 30
kutija od 3 - inčni vijke
električna pila Screenshot, električna bušilica Screenshot svrdla
Odvijač bita
1 1/2-inch Auger BIT Screenshot šmirgl papir
prikazati više uputa
jedan

pijeska sve lica svaki komad drva . Jedna strana od najvećih šperploča list bi trebao biti vrlo glatko . Druga lica trebaju samo biti donesena bez krhotina .
2

Postavite četiri grede u pravokutnik s kraćim greda unutar dužih greda . Sva četiri grede treba ležati na svom najužem dijelu .
3

Spojite pravokutnik s dva vijke na svakom zglobu . Vijak kroz lice od dužih greda i na kraju kraće greda .
4

Položite 1/2 x 60 x 42 list šperploča , glatku stranu, na vrhu pravokutnika . Osigurajte ga na mjestu s jednim vijkom na svakom kutu i jedan vijak na sredini svake strane . Vozite vijke dovoljno dubok da su glave u ravnini s površinom stola .
5

Postavite post u kutu okvira . Osigurajte ga na mjestu s tri vijka bušenih kroz šperploča i na kraju post . Pojačali s jednim vijkom buši kroz lice svake grede i na strani posta . Postavite ostale tri postove pomoću istog procesa
6

Povezivanje dva postove polaganjem 1/2 x 60 x 24 list šperploča uz stražnju stranu stola . Osigurajte ga na mjestu s tri vijke po post, bušenih kroz šperploča i na postove . To dodaje stabilnost gotovog stola .
7

Izbušite dva 1 1/2-inch rupe u vrhu stola pomoću bušilicom malo . Postavite jednu rupu na desnom stražnjem kutu , dva cm od svakog ruba stola . Postavite drugu rupu u odgovarajućem trenutku lijevom kutu natrag . Te rupe će primiti kabele prilikom instalacije računalne komponente .

Kako zamijeniti ladici Rollers na Starom Desk

ladici Hardver se sastoji od dvije metalne trkača, koji se sastoje od dva dijela koji se uklapaju zajedno na obje strane . Kadladici valjak treba zamijeniti , to je obično zatovaljak kotača postala usitnjeno ili broken.Most home poboljšanje i velike

Více >