Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako Paint stara škola Desk

old school desk može bitišarmantan dodatak vašem dekor . Oni se mogu naći na garaža prodaja , buvljacima i antikvarijatima . Obično , stari školski stolovi su u lošem stanju kada ih kupite , s debelim naslagama piling boja i više Gouges u drvu . Možda čak i pronaći jedan s inicijalima urezanim u njega dosade student , u godinama odavno prošlo . Vraćanje ove stare školske stolovi jedugotrajan posao , ali je dobro isplati kad vidite rezultate svog napornog rada . To je ono što vam je potrebno
šmirgl papir, 00 , 80 i 120 borbenost Screenshot Paint maknuti Srpski Metal strugač Srpski Steel vune , srednju ocjenu
žilet Screenshot Wood Putty Screenshot, lak i < br > Paint miješalica
Terpentin
TARP ili novine
Soft 2 - inčni flat kist dlakom
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Očistite stol s toplom sapunici voda ispužva . Pročistite daleko bilo prljavštine . Pustite da se osuši . Procijeniti stanje stolu . Ako je neobojenu , morat ćete se samo na pijesku off bilo ostataka laka pomoću 80 brusnim papirom i nastavite na korak 3 . Ako jestol obojana , aliboja ne pokazuje znakove piling , astol je u ukupnom dobrom stanju , možete odabrati boje preko postojeće boje . Više tipičan jestara škola stol s više slojeva piling i ljuštenja boje . Ako je to slučaj , morat ćete poduzeti daljnje akcije .
2

Skinite staru boju iz školskoj klupi pomoću boje maknuti . Ako postoje mnogi slojevi stare boje , koristite četkanje boje maknuti i pustiti da sjedi na količinu vremena naznačenu na limenci . Izvadite boje maknuti tako da struganje off s metalnom strugalicom , osim ako niste kupili vrsti boje maknuti koja se može ukloniti vodom . Nakon što ste uklonili većinu boje sa strugalicom , koristite medij čelik vune ukloniti komadiće oko zglobova . Uvjerite se da ste u dobro ventiliranom prostoru pri obavljanju ovaj korak , jer boja ralica ispuštati otrovne pare . Pijesakstol rukom s 80 brusnim papirom ukloniti sve preostale komadiće boje i pružiti dobru površinu na boje držati .
3

Ispunite bilo rupe ili dublje ogrebotine s drvo kit . Koristite žilet ( Referenca 1 ) ili strugač za glatke površine , i pustite da se osuši . Nakondrvo kit je suho , pijesak u smjeru vlakana drveta sa 120 brusnim papirom da bi ga glatko , pa čak i uz drvo .
4

Spread TARP ili stare novine ispod stol . Otvorite konzervu boje i umiješajte ga žestoko . Akoboja izgleda kao da će se kaput na stolu previše gusto , dodati malo terpentina s bojom na tanke da se malo . Mekom , stan četkom , nanesite prvi sloj boje na vašem stolu . Pustiteda se osuši boja za jedan dan . Idi na stolu s vrlo finim brusnim 00 komad šmirgl papir , i nanesite drugi sloj boje . Dopustitezavršni sloj boje da se osuši najmanje 36 sati prije uporabe stol .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016035233.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.