# >> Dom i vrt > >> Furniture >> stolovi >>

DIY Dječji Stol

priprema mjesto za svoje dijete da joj zadaću da ćezadatak lakše ispuniti . Ona se lakše usredotočiti na njezinu zadaću kad ima odgovarajuće mjesto za sjedenje , bez ometanja . Možete stvoriti stol za svoje dijete , recikliranje starog namještaja . To će djetetu dati više slobode za rad na projektima , bez brige o narušili površinu stola . Veličina

Uvjerite se stvoriti prostor koji je prikladan za visinu svog djeteta . Korištenje namještaja odrasle veličine nije ugodno za dijete . Sjedište stolice treba jednostavno stati ispod stola , a dijete bi trebao biti u mogućnosti da sjedi na stolici s nogama dodiruje tlo . Također, pobrinite sevisina stola nije previše visok ili nizak . On bi trebao biti u stanju napisati jednostavan , bez naprezanja do papira .
Nogare za sječenje drva Noge

Stvaranje stol s dva kozlića za piljenje drva i komad šperploča jejeftin izbor za dječja stol . Stol može rasti s djetetom promjenom visine nogu kako dijete raste . Kupite dvije podesive metalne kozlića za piljenje drva za nogu stola . Možete napraviti noge su duže ili kraće , ovisno o visini djeteta . Položite komad šperploče na željenu veličinu za svoj stol na vrhu nogare za sječenje drva nogama . Ne zaboravite osigurati radnu površinu na nogare za sječenje drva noge s vijcima . Desktop može biti oslikana bilo koje boje kako bi se slagala dječju sobu ili to može biti obojene odgovarati drveta namještaj imate . Podesive noge također može biti oslikana s boja u spreju na utakmicu u dječju sobu .
Zid Desk

Možete napraviti mali stol za svoje dijete s dvije drveni nosači ikomad šperploče . Odredite veličinu površine koju želite ovisno o veličini prostorastol će se i ono što vaše dijete će se koristiti za stol . Ako planirate imati računalo na stolu , pobrinite se da ima dovoljno prostora za računalo , kao i prostor u kojem dijete može pročitati knjigu i napraviti domaću zadaću . Zajebi drva nosače na zid s vrha nosača na visini želite svoj ​​radni stol . Provjerite jeste li vijak svoje nosače u zidnu klinac napravitistol siguran . Prostor zagrade osim dovoljno daleko da podrži desktop . Središte šperploča desktop preko zagrade i pričvrstite ga na mjestu . Stol može biti oslikana ili zamrljana da odgovara dekor u sobi .

DIY Scrapbooking Desk & Skladištenje

Scrapbooking pomaže očuvati svoje obitelji nezaboravne trenutke , ali to je nemoguće učiniti u neorganiziranim području s malo stolnih prostora . Spomenar časopisi imaju sobe s idealnom pohranu poda do stropa koji su scrapper utopija , ali ove opsežn

Více >