# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Creative Koristi za Old School stolovi

Kada je riječ o starijim namještajem , berba školski stolovi sučest nalaz . Nekoliko manjih promjena mogla dati svoj ​​dom s novim i kreativnim komad namještaja . Renoviranje stolovi za djecu

old school desk lako može rehabbed da služe svojoj svrsi još jednom . Nakon što se uvjerila daje stol rđa - free i sigurno za uporabu , dodati svježi sloj boje . Neka vaše dijete će vam pomoći da slikati šarene dizajne . Stavite ga u dječju sobu za uporabu u domaće zadaće , ili ga koristiti za spremanje igračaka . To jeidealno mjesto za sjedenje u prirodnoj veličini lutku .
Renoviranje stolovi za odrasle Koristite

Iako većina odraslih su odavno prerasli mali školskoj klupi , što može se staviti na korištenje i na druge načine . Baciti tablice suknju značilo za stoliću preko stare stol dobiti instant prostora tablice . Koristite ga za pohranu kao dobro.
Namještaljki

Breaking up drveni stol može pružiti materijal za predivno izgleda starinski okvir slike . Stari metal naglascima može biti oslikana ili lijevo u svoje prvobitno završiti za više vintage vibru .
Nekonvencionalni Vrtlarstvo

Igraj vintage žalbu pomoću stari stol kao plantaže . Smješten u vrtu ili dvorištu ,old school desk dodaje dodir duhovit način . Složite ga tako da cvijeće ili biljke cvatu od svojih prostora otvorenog skladišta .
Zatrijem ili Deck

Kod nekih vrsta starih školskih stolova , uklanjanjem sjedala može dati mali stol ; To se najbolje radi sa vrstom koja nema unutarnju jedinicu za pohranu . Boja ili crijep na ravnu radnu površinu , a dva stolovi mogao postatiset zabave i funky kraj stolova .

Kako riješiti zaglavi ladicama na stari drveni Roll Top Desk

Starije drva namještaj je osjetljiv na savijanje i oteklina zbog vlage ili isušivanja . Drvo , po svojoj prirodi , mijenja s okolišem kao što dobi . Dakle , ladice u starom drvenom roll- gornjem stolu koji su možda savršeno djelovao u nedavnoj prošlo

Více >