Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Sam svoj majstor računalo stol

Nakon adekvatne , praktičan radni prostor je važno kada se radi bilo kakav posao ili studiranje kod kuće . Uz putje svijet danas , trebat će vam računalo , tako da vaš radni stol bi trebao imati dovoljno prostora za smještaj jednog . Iako je vrlo lako kupiti stol , ponekad i to bi moglo biti više isplati graditi najbolje odgovara vašim potrebama . Materijali

najbolji materijal za napraviti stol van je drvo . To je izdržljiva i vrlo lako raditi . Možete izgraditi osnovne stol iz 2 - by- 4S i iverice . Naravno , ako ste u potrazi za nešto s skladištenja ili visinu , trebat će vam više nego samo tih pomagala . Stolovi mogu imati ladice ili nadzemne pohranu, što će zahtijevati od vas da pogledate 2 - by - 6 daska za police i 1 - by - 2 i 1 - by - 3 za ladice .
Dimenzije < br >

morate odlučiti o dimenzijama vašeg stola . Izmjerite prostor gdjestol će biti smješten tako da znate što će se uklopiti . Također , vaša radna površina mora biti dovoljno dubok da vam dati adekvatan radni prostor i držite vaše računalo monitor , miš , tipkovnicu i pisač . Standardne širine za kućne stolovi su 3 ili 4 noge , ali možete prilagoditi tvoje ako želite da bude šira . Vaš stol bi trebao biti dovoljno visoka za vas da sjesti na njega u tipičnom za stol . Prosječna visina stol je 29 do 30 centimetara , ali možda želite da budemalo veća ili manja za udobnost , ovisno o tome koliko ste visoki . Vaše noge trebaju biti na podu kad sjedite za stolom , a laktovi trebaju formirati kut od 90 stupnjeva , kada kucate .
Izgradnja stolu

Nakon što su svoje dimenzije i drvo , da je vrijeme za početak izgradnje . Provjerite jeste li rezati komade na pravo visine i da su svi , čak i trg . Ako vam je stol nije trg , to neće biti čvrst , a može čak i kolaps pod težinom svoje opreme . Koristite stolarska trg kako bi se osiguralo svi kutovi su na 90 stupnjeva i koristite razinu kako bi bili sigurni površine su razini . Pričvrstite noge na radnu površinu , a zatim dodajte sve ostalo . Najlakši način za povezivanje komada je s osnovnim vijke , koji su izdržljivi i trebali držati zajedno dobro . Nakonvrhu i noge su povezani , dodati ostale dijelove . To je kada biste trebali graditi svoje ladice ( nekoliko komada 2 - by - 6 , a neki ¼ - inch šperploča napraviti velike ladice ) i ladice vodiči . Pričvrstite ladici vodiče ispod stola , tako da su zabit gdje ćete smjestiti svoju stolicu , jer nećete htjeti ladice pogoditi koljena . Konačno , ako imate dodatan prostor za pohranu , dodajte ga na vrhu vašem stolu . Za to možete izgraditi osnovne police jedinicu i vijaka na vrhu stol s donje strane .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016035242.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.