# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako napraviti policu za stol

Ponekad vaš stol jednostavno neće držati sve svoje zalihe . Izgradnja policu da sjedi na vrhu svog radnog prostora može vam dati da je potreban prostor za boravak organiziran . To je ono što vam je potrebno
Veliki ploča nedovršena drvo Srpski tablici vidio
šmirgl papir
drveta
ljepilo za drvo
trokutastim vijkom utičnice
u obliku slova L metal podržava
Short , čvrste vijci
odvijač
Prikazati više uputa
1

mjeru površinu vašem stolu je odrediti željenu širinu i dubinu polici -a . Obilježite tih mjerenja na ploči nedovršene drva .
2

odrediti koliko visoko želite da vaš polica sjediti iznad površine stola. Obilježite tih mjerenja na komadu drva dva puta za dva potpornim nogama .
3

Izrežite policu i nožice veličini sa stolom pilom . Pijesak dok ne postane glatko s krupno zrnate šmirgl papir .
4

Završi police i nožice s drveta i neka sjesti za jedan dan .
5

staviti noge do polica s ljepilo za drvo . Da bi se osigurala podrška , staviti trokutaste vijčane utore za četiri unutar kutova u kojima noga i polica susret i vijak kratku, Čvrsti u svaku utičnicu .
6

Postavite policu na vrhu svog stola na željeno mjesto , zatim staviti noge na površini stola je pomoću u obliku slova L metalne podržava i vijaka . Jedno lice potporu će vijak u nogu , a drugi u površinu stola .

Kako popraviti platnu roll Top Desk

dio roll gornjem stola koja role gore i dolje nazivatambura . Ona je izgrađena od kupom trakama drva osigurani na jedan komad platna koji je skriven iza njih . S prednje strane ,doboš , čini se, od punog drva . Tijekom vremena ,ljepilo koje drži trak

Více >