Alati za Reupholstering Dining Stolice

Dajte svoj blagovaonicom svježi, novi izgled promjenom tkaninu na svojim blagovaona stolice . Reupholstering svoje blagovaona stolice ažurira svoj ​​dekor bez troška novog namještaja ili nered slikarstva i remodeliranje . Projekt je idealan za početnike , a vi vjerojatno može završiti u jednom danu - dok imate odgovarajuće alate za posao . Uklanjanje i Ponovno je sjedište

Većina blagovaona stolice imaju izmjenjivi sjedala zove klizanja sjedala . Oni pridaju stolice s vijcima ili tack trake . Za vijke - na kliznim sjedalima , morat ćete bušilica s odvijač malo ili ručnim odvijačem za vaš tip vijka , ili ravnom glavom, ili Phillipsa . Za stolica sjedala prilogu s tack trake , možete zagledati sjedište iz okvira s odvijačem ravnog glave . Koristite gumeni bat ili čekić reattach tack - strip sjedala s debelim ručnikom pokriva novu tkaninu kako bi ga zaštitili .
Uklanjanje stare tkanine i trim

li vaše stolica za blagovaonice sjedala može se odvojiti ili fiksni , trebat će vam spajalica za uklanjanje stare tkanine sa sjedala i iz leđa i ruke , ako vam stolica ima tkanina postoji . Držite par iglama nos kliješta na ruku i za uklanjanje tvrdokornih i slomljena Staples .

Ako reupholstering je stolica za blagovaonice s fiksnom sjedala , što može imati nailhead obloge pokriva Staples . Na antičkim stolice , možda ćete naići na tkaninu priložen uz staromodnim uzdama . Za uklanjanje bilo , profesionalni Upholsterers koristiti razuzdanu dlijeto ili čavlić tegljač . Oba imaju po jedan utor za gripozanstabljika nokte i uzdama .
Priprema stolica , Nova tkanina i Trim

Smanjiti na novu blagovaonicu stolica tkanina , možete koristiti škare ili rotacijski rezač i reznu mat . Ako se odlučite za rotirajućim rezačem , i dalje ćete trebati škare za rezanje tkanine i izrezati smanjiti na odgovarajuću duljinu . Akostolica treba novi udaranje , izrezati ga na veličinu sa svojim škarama . Izrezati i oblikovati novu pjenu , ako je potrebno , s električnim nož za rezanje mesa .

Koristite mjerenje tkanina traku za mjerenje za obloge duljina i ravnalom vladara do centra patterned tkanina ponavlja prije rezanja . Ako ste stvaranje welt obrezati svoju stolicu , morat ćete šivaći stroj s patentnim zatvaračem ili cjevovoda pješice .
Stavljanje Nova tkanina i Trim

Pričvrstite nova tkanina - i novi udaranje , ako vaša stolica to treba - na stolca , leđa i ruku s sortirano pištolj i spajalicama . Ako ste se prijavljuje tkanine pokrivene welt ili uvijena kabel s prirubnicom na klizanje sjedala , koristite sortirano pištolj kako staviti prirubnicu na donjoj strani sjedala , nakon što ste se prijavili tkaninu sjedala . Koristite vruće ljepilo pištolj na trim svoj ​​stolac s GIMP , prirubnica kabel ili prirubnica okvirom , dvostrukim ili jednim . Staviti nailhead obloge na stolicu s najlon vrhom čekićem kako bi se izbjeglo denting glave .

Kako odabrati Blagovaonica Namještaj

Blagovaonica dekor je više nego samo na izgled namještaja . Također se sastoji od namještaja je žalbu i udobnost razini . Interior Design - it-yourself preporuča ima 2 noge od lakta sobi po gostu i 48 inča da slajd stolicu od stola . To sugerira ukup

Více >