Kako očistiti unutrašnjost Mantel sat

Mantel satovi su male ukrasne vrijeme komadi koji se tako nazivaju jer oni obično sjede na kaminu komada dnevne sobe . Unatoč svojoj veličini , Mantel satovi imaju niz radnih dijelova unutar koje se skupljaju prašinu i degradirati , ako nije pravilno zbrinuti . Čišćenje Mantle satove može bitilukav pothvat , ali obično se može učiniti bez stručne pomoći . Pristup

Većina Mantel satovi imaju stražnju ploču na leđima koji se mora ukloniti za pristup unutrašnjosti područja . Stražnja ploča je obično na mjestu drži sitnih vijaka koje se mogu ukloniti s odgovarajuće veličine odvijača . Osjetljivi dijelovi , poput plutajuće ravnoteže i plastičnih zupčanika poluga , onda se može uzeti iz za individualne čišćenje .
Sat Jedinica za čišćenje

alkohol jeučinkovito tekućina za čišćenje interijera Mantel satova i njihovih dijelova . Sat jedinica sama može biti umočen u koncentriranu smjesu ukloniti prljave ostatke . Za temeljito čišćenje , razrijediti alkohol s jednakom mjerom vode i ostaviti sat uronjen za oko 20 minuta . Jako razrijeđena otopina za čišćenje , međutim , treba koristiti prilikom čišćenja Mantel satove s jasnim kaput pokrivaju. Bezbojni premazi primjenjuju zadržati Mantel satove izgleda svijetla , ali se ljuštiti , kada uronjen u jake koncentracije alkohola .
Komponenta čišćenje

osovina od Mantel satovi mogu očistiti od prljavštine i krhotine s malom četkicom ili četkicom umočenom u alkohol . Opustite se sat izvora pomoću odmatanje svitka i kist sve oko njihovih duljina . Kotači , zupčanici i bilo područja unutrašnjosti clock -a u kojem se prljavština prisutna možete čistiti četkicom za zube čekinje . Izbjegavajte Uranjanje komponente za Sat -a u otopini alkohola , jer to može izazvati ih da se degradira . Koristite kist umočen u otopini umjesto.
Završni radovi Srpski Srpski

Alkohol može razgraditi Mantel satove ako se ostavi na na duže , tako da treba ukloniti odmah nakon čišćenja . Ispijanje Mantel sat u toploj vodi oko 20 minuta neutralizira tragovima alkohola koja još uvijek može ostati u pore metala . Sušilo za kosu postaviti na niskoj razini može se koristiti za uklanjanje tragovima vlage iz Mantel sat i njegovih komponenti . Stavljanje sat u pećnici prethodno zagrijanu na 180 stupnjeva celzijusa za oko 20 minuta trebalo ukloniti bilo koji zaostaje vlage nije uklonjena kroz puhati sušenja .

Kako to Vratiti Teak stol za blagovanje

Tik namještaj je skupo , jerdrvo traje gotovo zauvijek . Ova gusta vrsta drveta je dovoljno jak za upotrebu izvan te stilski dovoljno za unutrašnjost područja vašeg doma . Drvo čak može otjerati i spriječiti kukci koji jedu drvo , uključujući i termi

Více >