Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Blagovaonica Namještaj >> Content

Razlika između Hutch & Kina kabinet

Neki ljudi vjeruju da kada kupiti kinesku vladu ili kavez , možete ih koristiti za istu namjenu . Dok hutches i Kina ormari su slični u nekim aspektima , u drugima , oni su potpuno drugačiji . Jednom kad shvatite razlike u svakom komadu , shvatit ćete da hutches i Kina ormari služe različite svrhe . Izgled

Kina ormari imaju dva staklena vrata . Mnogi Kina ormari imaju i staklene strane uvukla u drvu . To je u funkciji u potpunosti prikazuje porculanom ili figurice . Kina ormarići često imaju brave na vratima , što je dobro . Hutches obično imaju manji prikaz područja . Dok hutches često imaju staklena vrata , vrata su puno manji od onih na Kinu ormarića . Hutches su izrađene od drveta i može biti oslikana ili dizajniran kako bi odgovarao stil kuće .

Jedinica

hutches nisu jedan komad poput Kine ormarića . Hutches tipično sastoji od dva odvojena dijela . Donji dio kavez ima dvije ili tri ladice koje su idealne za stambene posuđe ili drugih objekata . Gornji dio kavez se odvojiti i ima police za prikazivanje porculanom ili drugu suđe . Kina ormari nemaju odvojive dijelove . Kina ormari često značajka ormarića na dnu umjesto ladicama . Iznad ormarića jeprostor za prikaz porculanom. Kina ormarići često imaju ogledala i natrag svjetla za prikazivanje svrhe . Često , Kina ormari također imaju utore u police za sigurno drže tanjure .
Koristi

hutches su manje formalan od Kine ormarića . Hutches često višenamjenski i može se koristiti u različitim sobama . Kupaonica hutches , primjerice koriste u kuću posteljinu i ručnike . Kuhinja kavez se koristi za kuću ništa od vina i začina za jela i dishrags . Hutches se također koristi za kuću porculanom i posebne prigode posuđe . Kina ormari nisu baš tako višenamjenski i više formalno . Kina ormari su često smješteni u blagovaonicama i područja koja ne primaju toliko noga prometa . Kina ormari su posebno dizajnirani za prikaz porculanom i jela koja nisu za svakodnevnu uporabu . Više polica i ladica manje prostora čini pomoću kinesku vladu za više od prikaz svrhe teško . Određene Kina ormari imaju i staklo police posebno dizajniran za prikaz komada koje nisu obrađene često .
Dodatni zaslon prostor i posluživanje područja

Kina ormari nemaju u područjima . Zbog odvojivi gornji dio kavez ,područje posluživanja ili dodatni counter prostor dijeli ladice ili ormare s gornje područje prikaza . Ovo područje je idealno za prikazivanje ukrasne dijelove ili za uporabu u posluživanje gostiju .


od:http://vrt.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1016001145.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.