Kako dodati tablicu Leaf

stol s dodatnim listovima omogućuje vam da zadržite stol malen za svakodnevnu uporabu , a zatim dodajte dodatni list ili dva kada trebate primiti više ljudi . Neki blagovaona stolovi pružaju interijera spremište za lišće unutar tablice , dok su druge tablice zahtijevaju za pohranu ostavlja na drugom mjestu dok ne morate ih koristiti . Dodaj tablice list na stol za objedovanje napravitistol veći za posebnu prigodu za blagovanje . Upute Screenshot
1

Otpustite mehanizme za zaključavanje na donjoj strani stola kako bi se omogućilo da se povući stol apart . Tablice često zaključavanje s kopčama ili kopčama .
2

Stanite na jednom kraju stola i pitati pomoćnika stajati na drugom kraju stola . Uhvatite svaki kraj stola i odvući od centra stola povući stol apart . Povlačite stol osim dok ne stvori prostor dovoljno velik da stane na stol list ( ili lišće ) .
3

Postavite stol list ( ili lišće ) u prostor ste stvorili u centar stola . Općenito ,unutar tog prostora će imati ploče u rasponu prostor gdje postaviti svaki stol list . Vi svibanj također naći izdanke i rupe u kojima je svaki stol list čvrsto smještena u prostoru .
4

Push svaki kraj stola natrag prema centru do stola i lišće dodiruju i nema više prostora između lišća i stola .
5

Vežite mehanizmi zaključavanja na donjoj strani stola zaključati lišće na svoje mjesto .
6

Postavite veći stol za večeru .

Kako Otokarite Pilana namještaj bez brušenja

Ako imate namještaj izrađen od tvrdog drva, ili namještaja s tvrdo furnira , postoji mnogo razloga za izbjegavanje brušenja površinu kada uzimanje na lakiranja projekt . Osim nered piljevine da brušenje ostavlja iza sebe , ona također može nositi dol

Více >