Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Blagovaonica Namještaj >> Content

Što Veličina blagavaonu koristiti za blagovaonicu

Imamnogo stvari koje treba uzeti u obzir kada se uređenje vašeg blagovaonicu i branje namještaj . Veličina vašeg stola je jedna od prvih stvari koje ćete morati odlučiti o , te nekoliko elemenata će doći u igru ​​da bi pravi izbor za vas i vaše obitelji . Tablica određuje raspoloženje za cijelu sobu . Zapamtite da kada se odabiru nove tablice koje blagovaonica tablice imaju tendenciju da se dugotrajnije nego bilo koji drugi komad namještaja u kući --- to jedugoročna investicija , pa izaberite mudro . Sjedenje

Možda je jedan od najvećih elemenata u odabiru veličine stola u blagovaonici je koliko mjesta vam je potrebno na dnevnoj bazi . Broj članova u svoj jeminimalni broj mjesta da bi trebao staviti oko stola . Udobne rasporeda sjedenja zahtijevaju najmanje 2 metara prostora po odrasloj osobi na stol postavku . Četveročlana obitelj će zahtijevati stol s najmanje 8 metara duljine uz strane stola , ili dvije noge po strani kvadratnog stola . Na malom stanu ili kuhinju kutak /blagovaonice , malom, okruglom stolu koji ima opseg od najmanje 8 metara će biti tijesan , ali dovoljno . Za elegantnom blagovaonom ,više prostorai bolje. Naravno, treba uzeti u obzir više mjesta ako će biti zabavni često .
Soba Veličina

Drugi obzir jeveličina vašeg blagovaonicom . Ako imate potpuno odvojenu sobu , vjerojatno imate dosta prostora , ali ako imate mali kutak ili kombinacija dnevni boravak /blagavaonu , morat ćete napraviti ustupke za prostor . Čak je u velikoj sobi posvećenoj blagovaona stol ,stol za koji obuzima sobu može napravitiprostor izgleda mala i tjeskoban . Dopusti dovoljno prostora za kretanje oko stola i područja za mjesto stolice .
Shape

uobičajenih oblika za trpezarijski stolovi su pravokutni , kvadratni, ovalni i okrugli . Veličinu prostorije ibroj mjesta će bitidio vaše odlučnosti na kakvoj su formi što vam najbolje odgovara . Osim toga , osobni izbor i stil su glavni razlozi . Pravokutni i četvornih tablice zauzimaju najviše prostora i okrugli stolovi imaju tendenciju da se više štedi prostor .
Obitelj

broj ljudi u vašoj obitelji nije jedino što treba uzeti u obzir kada se razmišlja o svom stolu . Osobe s mlađom djecom će htjeti više izdržljiva vrsta namještaja trpjeti hrapavosti mladi dovesti do blagovaonom okoliš , ali i koliko se dodatni prostor što je više moguće , kao i za smještaj dodatnih obiteljske aktivnosti .
Cost

Ovisno o vašem proračunu , trošak može igrati ulogu u odluci o veličini i stilu blagovaonici ste izabrali . Popularno stolovi za svečanih blagovaonica su teški drveni ili stakleni stolovi , ali jeftiniji modeli izrađeni od Formica su također dostupni .


od:http://vrt.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1016035431.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.