Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Blagovaonica Namještaj >> Content

Kako ukloniti Prsteni od namještaja

antikni namještaj jeblago . Brigu namještaja koje posjedujete je dobro za okoliš ; manje stabla srušila da bi novi namještaj , manje koristi namještaj bačen u zemlju ispunjava . Brigu namještaja koje posjedujete je dobar za vaš novčanik ; Nema potrebe za kupnju zamjenske tablice . A možda i brigu o stilskim namještajem je važno zbog sentimentalnih razloga . U našoj kući , imamo obiteljski namještaj koji je s ljubavlju koristi i to pokazuje . Bez obzira na situaciju, osiguravajući stilskog namještaja održava svoju ljepotu i dugovječnost jepametna stvar za napraviti . Mnoge tablice su odbačene zbog mrlje ili bijelih prstenova na šanku površinama . Sljedeće su načina uklanjanja mrlja i prstenje od namještaja koji su radili za nas . Ovi jednostavni koraci mogu produžiti život , ljepotu i vrijednost vaše namještaja too.Things morat ćete
mekom krpom Screenshot Parno glačalo
amonijaka Screenshot Kućanski brusi
Zajednički maziva
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Ako vodom ili vlažnim topline izazvao bijeli prsten na vašem stolu , stavite mekanu, glatku tkaninu ( uzorak ne plete ili šarene grafike ) preko licu mjesta i pritisnitetoplo željezo u tom području . Držite željeza u pokretu i pritisnite gumb za paru za nekoliko sekundi na vrijeme . Uvjeriteželjeza nije previše vruće ili možda bivrh tablice mane i gore . Nastaviti lagano pare daska preko područja u kratkim nizovima dokbijeli prsten voda je izblijedjelo iz tablice.
2

Ako ALKOHOL jekrivac za bijeli prsten na vašem stolu , važno je brzo djelovati . Lagano navlažite meku tkaninu amonijaka i obrišite oštećeno područje nježno . Nastavak brišući vrhu tablice sa svojim amonijaka namočenom krpom kaoprsten alkohol postupno nestaje iz vaše površini stola .
3

Ako nemate pojma što je uzrokovalo prsten ili mrlju na vašem stolu , a ako metode iznad drugih ne rade , pokušavaju kućanstvo abrazivna i sredstvo za podmazivanje . Korištenje oko 50/50 omjer , kombinirajuabrazivno i maziva u labav tijesto . ( Vidi savjete za popis zajedničkom kućanstvu abraziva i maziva ) . Velikodušno rasipati tijesto preko oštećeno područje i nježno utrljajte prsten na stol , kreće s rezervom drva . Pokrivaju područje s mekom krpom . Dopusti dovoljno vremena za podmazivanje prodrijeti površini stola . To bi moglo potrajati 5-10 sati , ovisno o dobi i težini vrhu tablice mrlja . Nakonstol mrlja je podigao i vi ste zadovoljni s rezultatima , očistite stolnu temeljito . Poljski namještaj i to bi trebalo osigurati još mnogo godina uživanja .


od:http://vrt.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1016035440.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.