# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Blagovaonica Namještaj >>

Kako izgraditi Custom blagovaonicom Tablice

Blagovaonica stolovi variraju u veličini i stilu . Od velikih stolova koji može primiti na desetke malih stolova za intimne obiteljske večere , oni su bitan dio svakog doma dekor . Custom blagovaonica tablice može biti izgrađen od gotovo kombinaciji drveta, metala , stakla ili sintetičkih materijala . Tablice mogu biti fiksnih dimenzija , ili se proširio s lišćem smjestiti više gostiju . Jednostavan blagovaona stol može biti izgrađen iz lako dostupnih materials.Things što vam je potrebno Srpski 1 - inčni debeli drvenu ploču , 42 - by - 52 inča long4 drvena 2 - by - 4s , 30 inča longNailsWood puttyWood stainWood lak
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

obilježiti 42 -po - 52 -inčni ploča sa "x" u svakoj od točaka na koje će lijepiti nogu . " X" treba ići u središtu kraju2 - po - 4 . Svaka noga mora biti ravnomjerno raspoređene kako bi podržao vrh stola u blagovaonici , te bi trebao biti u blizini jedne od uglova odbora .
2

Centar2 - by - 4 na vrhu" x . " Koristite 3 ili 4 noktiju do noktiju nogu na brodu . Nokti trebaju ići od vrha tablice dolje u nogu . Ponovite postupak za ostale tri noge .
3

Ispunite noktiju rupe s drvenim kitom . Koristite brusni papir kako bi izgladio kit . Pijesakostatak stola u blagovaonici eliminirati grube mjesta .
4

Mrlja cijeli blagovaona stol , uključujući i nogama . Mrlja može biti prozirno ili u boji , ovisno o tome što tražiti što želite .
5

Pričekajte mrlju na suho ( oko 24 sati ) , a zatim nanesite lak na vrhu suhe mrlje . Lak će pomoć dati dubok sjaj na vašem stolu u blagovaonici . To će također pomoći u zaštiti i zapečati drvo .

Definirajte Sideboard

ući u sobu za blagovanje u kući i izgledi su da ćete vidjeti bočnu blizu stola za blagovanje . Komoda jekomad namještaja koji obično drži srebrni i tanjure . Funkcija posuđe služi za posluživanje hrane , trgovina jela i srebro , a za prikaz ukrasnih

Více >