Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Blagovaonica Namještaj >> Content

Kako napravitiblagavaonu Proširi

Ako volite da se zabavljaju veliku skupinu za večeru , ali nemaju prostora da bi full-length stol na zaslonu tijekom cijele godine , zašto ne bi proširiv blagavaonu ? Proširiv stol jepraktičan izbor , ako je vaša obitelj je mala , ali što se zabavljaju puno prijatelja i obitelji u posebnim prilikama . Stol se može držati za dnevnu upotrebu na svoje manje veličine , s 4 - do 6 - osoba sjedećih mjesta , a zatim proširila kasnije da bi 14 ili više ljudi ručati together.Things što vam je potrebno
postojeće blagavaonu Pretraživati ​​traka mjera Screenshot olovku Screenshot pređe Screenshot šperploče
klade Screenshot, brusnim papirom Screenshot Tablica vidio
Kružna testera
Jigsaw Screenshot metalni pjesme i kolutovi
vijci
Odvijači
čekićem Screenshot Nokti
Wood mrlja
Clamps , dvostrane trake ili Čičak ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot Proširi Korištenje proširivo drvenim stalcima < br >
1

Izvadite drveni blagovaonicu vrhu tablice s nogu . Ovaj dio jeudžbenik za stolove izrađene od samo drva . Idi na točki 2 , ako želite proširiti blagavaonu s vrha od stakla ili keramike .
2

Marksredište svog stola , povući ravnu liniju od vrha do dna .
< br >
3

Izrežite drveni stol na pola ili uz liniju koju ste upravo nacrtao kako bi se osiguralo da se u središtu . Koristiti tablicu pilu koja se siječe dugim , prilagođen debljini drva . Učinite to uz kraće od stola ako je pravokutnog oblika
4

Upotrijebite medij brusnim papirom ukloniti vrhove duž reza . ; pijesak dok ne bude glatka . Tada mrlja rubove s završiti na utakmicu.
5

Izmjerite duljinu i širinu komad koji će ići u sredini , koji će bitidodani list . Dužina treba odgovarati postojećim komada ako stvarate lišće za kvadratni ili pravokutni stol . Za okruglim ili ovalnim stolom , mjerenje najduži dio , obično samu sredinu stola , koji će biti vaš temelj za mjerenje .
6

Izrežite komad drva koji će se koristiti kao stolni list . Možete izrezati jedan komad na 30 inča širok ili dva komada na 15 inča širok svaki . Možete odgovarati drvo s istom vrstom materijala ili koristiti 3/4-inch debela šperploča i samo ga obojiti s istim završiti kasnije . To zapravo i nijepotrebno kako bi se slagala drva i materijala , jer je ovaj komad će biti skriven većinu vremena . Možete ga pokriti s stolnjak kada je u upotrebi sakriti nedostatke .
7

Izmjerite širinu ekspanzije u sredini . Izrežite četiri komada 2 x 4 - inčni masivnog drva klade na temelju mjerenja ostavljajući 4 inča na svakoj strani , kao preklapanja . Ove rezali će se koristiti kao drvenim stalcima da klize i izvan . Izraditi jezik i utorom rezbarstvom drvo omogućuju da drveni dijelovi kliziti unutar jedne druge strane utora . Dodaj metalne pjesme i kolutovi za jednostavnu rad . Kadse tablica proširena ,brzina klizi iz proširiti , otkrivajući otvor za stolom list . Tada , kad gurnuti stol vratiti zajedno , to bi trebalo kliziti kroz glatko zatvoriti .
8

isprobati proširiv stol i vidjeti kako se to radi . Možda ćete morati prilagoditi matice i vijke za stezanje ili dodati više utor kako bi se omogućilo glatko zmajem rad .
Proširite stvaranjem većeg pomični vrh
9

Stvoriti udaljiti vrh tablice koje možete jednostavno staviti na vrh svoje postojeće tablice , a zatim metnuti daleko kada nije u uporabi . U ovom dijelu možete proširiti kapacitet staklenim vrhu , keramike vrhu ili drveni vrh tablice , jer se ne bi trebao mijenjati ili smanjiti postojeću tablicu . Ova vrsta tehnike koristi konvencija centrima, hotelima i restoranima , ako im je potrebno veće stolove za smještaj veće skupine koje žele da sjede zajedno .
10

Izmjerite širinu i dužinu postojeće tablice . Na temelju tog mjerenja , stvoriti vrhu tablice s dodanom 18 cm sa svake strane . Ako jekvadrat ili pravokutnik , dodajte 18 inča na sve četiri strane . Na okruglom ili ovalnom stolu , dodajte 18 inča na cijeli opseg stvoriti veći vrhu tablice.
11

Prijenos mjerenje ili dimenziju na komad iverice ili MDF ( Vlaknaste Ploče srednje gustoće ) . Korištenje MDF je idealna jer je lagan i jednostavan za rad . Šperploča je deblji i teži , ali više čvrst .
12

Trace oblik svog novog vrh tablice, na temelju mjerenja . Za kružnog oblika , možete koristiti olovku vezan za komad pređe . Mjerenje pređe isti kao oboda stola . Tada drži vrh pređe u sredini , pomaknite olovku oko izvući savršen krug . Ako je preširok za vas da obrađuju , možete utvrditi kraj pređe u središtu drva , zatim kretati dok crta krug .
13

Cut koristeći cirkular ili slagalica za okruglim ili ovalnim stolovima ; koristiti tablicu vidio za kvadratni ili pravokutni stol .
14

Koristite brusni papir izgladiti rubove .
15

Stain ili se bojite vrhu tablice s podudaranja boje ostali drva komada na postojeće tablice , ili ga možete ostaviti nedovršen ako koristite stolnjak svaki put kad se zabavljaju .
16

Pokušajte vrhu tablice za veličinu i čvrstoću . Ovisno o tome koliko je velika da je u odnosu na izvorni vrhu tablice , možda želite koristiti dodatnu podršku ili stezaljke ga zadržati na mjestu, dok je u upotrebi kako bi se izbjeglo prevrtanje . Također možete koristiti velike trake dvostranih vrpce ili čičak da ga drže na mjestu . Store kada nije u uporabi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1016035461.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.