Kako instalirati ladici

U slučajuopstrukcije iza ladici sprječava vas od potpunog zatvaranja ladica ili ga slučajno izvući i želite ga vratiti u , vidjet ćete da ga instalirate je jednostavan . Stolovi obično su opremljeni ograda sustava ladice koji omogućujekorisniku da Izvucite ladicu okvir i popravljanje stvari unutra. Ograda je pričvršćena na unutrašnje strane stola , s valjcima pričvršćena na vanjske strane ladice . Instaliranje ladicu stola jepitanje usklađivanja . Upute Screenshot
1

Ispraznite sadržaj ladicu na stolu ili na podlošku . Ladici trebaju biti prazan ; inače , nešto slučajno mogao pasti u ladice stanke i ometati ladicu od zatvaranja skroz .
2

Line up tračnica na vanjskoj strani ladice kutiju s tračnica u udubinu u stolu gdje je ladica klizi unutra i van.
3

Držite ladicu na 30 stupnjeva prema gore pod kutom od . Push leđa ladice u prednjem dijelu stanke , lomljenje valjke u ogradu sustava unutar ladici stanke .
4

Gurnite ladicu u udubljenje, čime je svaki valjak za ugriz u ograda sustav u stol . Zatvorite spremnik sve kako bi se osiguralo da je ispravno instaliran .
5

Otvorite ladicu stola i napunite ga sa sadržajem ste prazni iz ladice kutiju ranije .


Kako popraviti podešavanje visine na računalo stolica

Računalni stolice dolaze u različitim oblicima i veličinama . Gear Patrol sugerira da li kupiti stolicu s najmanje pet podesivim značajke . Osim podešavanja visine , te bi trebao biti u stanju prilagoditi visinu ruke i leđa podršku . Podešavanje visi

Více >