Kako ukloniti datoteku kabinet ladicama

Uklanjanje kabinet ladicu datoteke može bitifrustrirajuće iskustvo . Ono što bi trebao bitijednostavan zadatak često završi sa što znojenje , psovanje i iskrivljenje ladicu na načine koje ste sigurni da nisu dobri za kabineta . Uz malu pomoć i vodstvo , te bi trebao biti u stanju ukloniti ladice iz samo o bilo ormaru . Upute Screenshot
1

Otvorite ladicu želite ukloniti sve na putu . Potražite na svakoj strani ladice za plastičnu karticu ili polugu u metalnim toboganom .
2

Otpustite ladicu iz slajdova pritiskom prema gore ili prema dolje na karticama ( probati oba --- to ovisi o proizvođaču ) , podizanjem ladice i povlačenjem ladicu prema vama . Doduše , to može biti teško za napraviti sve u jednom trenutku . Kako se netko da vam pomogne može učinitiuklanjanje ide mnogo lakše . Neka vaš pomagač deprimirati jezičke dok manevar ladicu ; Samo budite oprezni da ne razbiti svoje prste .
3

ukloniti one ladice bez poluge ili karticu u stakalca otvaranja ladice u potpunosti , a zatim podizanje i povlačenjem na ladici .

4

ukloniti sadržaj ladici kada imate poteškoća s uklanjanjem ladicu . Često uzimanje težinu iz ladice će učiniti trik , i ladicu da jednostavno ne bi izlazio iz slajdova lako prvi put nakon što su poduzete sve riješiti.
5

Pomaknite ladicu okolo po neznatno različitih kutova kako bi se to objaviti , ali ga ne okretati se previše ili možda savijati mehanizam , ili sama ladicu . To će samo učiniti ga još teže ukloniti .

Kako bi ponovno pokriti uredskih stolica

Heavy - duty , podstavljene uredske stolice može biti skupo . Umjesto kupnje novog, zašto ne tražiti starog stolicu i ponovno ga pokrivati ​​? Pogledajte u štedljivost trgovinama , na garaža prodaja ili čak u smeće . Taj stari uredski stolac može sam

Více >