Kako instalirati dječji krevetić proljeće

dječji krevetići sastoji od nekoliko različitih dijelova koji su vam potrebni za montažu. Odvojene komadi su s tračnica , na headboards i footboards kao i jasle proljeće . Krevetić proljeće jejedna , stan površine opruga koje drže jasle madrac na mjestu za podršku madrac i težinu bebe . Većina jasle izvori su priložene radne platforme na nosače koji omogućuju vam da podesite visinu madraca . Opruga se proteže preko baze jaslicama i nije teško instalirati . To je ono što vam je potrebno
krevetić opruge
4 vijka , 1 1/4 inča svaki
8 podloške
4 matice
plosnati odvijač
ključ
Prikazati više uputa
1

Postavitekrevetić proljeće , tako da su škara nosači okrenut prema dolje , ovisno o stilu jasle imate. Neki jasle izvori imaju radne platforme na nosače s kojima se suočavaju prema gore , a neki okrenuti prema dolje . Bez obzira u kojem smjeru su okrenuti , još uvijek možete instaliratikrevetić proljeća .
2

Pripremite jedan set hardvera za svaki kutak dijelu jasle proljeće . Hardver treba sadržavati vijak , dvije podloške i maticu da osigurakrevetić proljeće u mjestu .
3

Postavite vijak kroz jedan od perilice . Umetnite vijak kroz izvan tračnica i škarastim nosača na jasle proljeće . Stavite drugi perilicu na drugom kraju vijka i vijak kontra maticom na kraju vijkom.
4

Upotrijebite plosnati odvijač držati vijak dok zatezanja maticom s ključem od kazaljki smjeru kazaljke na satu . Držite jasle proljeće ravno dok zatezanja maticom .
5

Ponovite korake 3 i 4 za spajanje preostala tri ugla jasle proljeće prije stavljanja madrac na proljeće . Prilagodite sve strane ravnomjerno , tako da je proljeće neće osloniti .

Kako instalirati branik Pad za krevetić

branik jastučić jedugačak, uski komad tkanine podstavljene da idu po unutarnjoj jasle , protiv jasle madrac . Branik pad sprječava dijete iz dobivanje svoje ruke ili noge uhvaćene između jasle letvice . Oni također spriječiti bebu od udaranje glavom

Více >