Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Ideje za spavaće sobe s toboganima za dječake

A slajdovi mogao pretvoriti bilo dječakovu sobu od standardne sobe u razigranom domeni . Neke tvrtke specijalizirati u stvaranju kreveta s kliznim prilozima ili slajdove za unutarnju upotrebu . To su uglavnom manji od tipičnih otvorenom slajdovima i značilo da stane u standardni 8 - by - 8 stopala sobi . Prije instaliranja klizi u njegovu sobu , uvjerite se ima dovoljno prostora i bez opasnih prepreka . Napravite mnogo prostora za manevar oko tobogana . Kreveta na kat s toboganom

Umjesto standardnih kreveta na kat , stavili krevet na kat s ljestava i tobogan u svojoj sobi . Stog kreveta otvaraju prostor . Ljestve i slide su ili i na prednjoj strani krevetom na kat ili slajd na prednjoj strani i ljestava na susjednoj strani . Štednjak s kliznim prilozima su općenito kraći od tipičnih kreveta na kat , koja se čuva slajd od formiranja oštar kut . Kreveta na kat mjeritinešto više od 4 metra , širok 6 metara i 7 metara dug . Mjera veličine spavaćoj sobi prije kupnje kreveta na kat . Postavljanje kreveta na kat , tako da omogućujudjetetu lako stajati i hodati okolo prilikom izlaska slajd .

Potkrovlje krevet s toboganom i Šator

dolaze Neki potkrovlje kreveta opremljen s toboganom koji se montira na vrh i šator koji pokriva donju polovicu . Šator se proteže prema van , što prostran kluba ispod potkrovlje krevet . Neki od tih kreveta također imaju šator koji se montira na vrhu , stvarajući još veći skrivanje. Potkrovlje kreveta s toboganima mjeriti oko 4 metra , 9 metara dug i širok osam metara . Imajte na umu dadonji i gornji šator može dodati najmanje 3 metara u visinu i 3 noge u širini sadašnjim dimenzijama .
Čitanje Area Exit Slide
< p > Instalacija visok red krupan cabinetry cijeloj dužini od jednog zida za pohranu . Izgraditi sigurnu ogradu preko dužine vrha za sigurnosne svrhe . Željeznicom trebalo biti dovoljno visok da spriječi pad , mjerenje najmanje 2 noge u visini . Postavite prilagođeni jastuk na vrhu cabinetry , stvarajući dugo puzati prostora . Instalirajte udubljeni knjiga polica iznad ormarića da se to pretvorilo u gluho čitanja . Pričvrstite ljestve na jednom kraju i slajd s druge . To stvara podigli odmara ili čitanje prostor s izlazom slajd . Instalirati samo izgradnju poput ove u većoj sobi . Držite visine oko 4 noge navećinu takokut slajda nije nepotrebno oštar . Nemojte instalirati ovu vrstu čitanja gluho u mladom dječju sobu koja trenutno nije koordinirana; čuvati djecu do 7 off strukturi .
Sigurnost na prvom

Pažljivo slijedite sve upute za instalaciju ili zaposliti profesionalnog pravilno instalirati kreveta i izgradnju objekata u sobi . Postavite bacanje jastuci ispod fotografije da se spriječi teško pada , i učiti djecu kako pravilno koristiti zatvoreni slajdove . Držite djecu do 7 od od najboljih krevete i uvijek pravilno instalirati tračnica .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016001565.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.