Upute za Kolcraft kolijevku proizvoda

Kolcraft tvrtka proizvodi nekoliko različitih vrsta posteljinu za malu djecu , uključujući liniju bassinets . U Kolcraft bassinets mogu jednostavno skupi i rastrgana , omogućujući vam da ga koristite kao stalni krevet za svoje dijete ili kao krevet za putovanje sa . Upute za sastavljanje svoju kolijevku ne zahtijevaju korištenje alata , omogućujući vam da ga postaviti u samonekoliko minuta bilo gdje gdje ima nekoliko dodatnih metara prostora . Upute Screenshot
1

Povucite okvir za kolijevku u otvorenu poziciju hvatajući strane i vuče ih razdvojiti. Kada seokvir je u otvorenom položaju , gurnite prema dolje na strani brave dok ne sjedne na svoje mjesto , što pokazuje da je okvir opkoljena i siguran za uporabu .
2

Postavite okvir u području koje namjeravate koristiti kolijevku . Podignite košaru i izvucite košare šipke kroz rupe na četiri ugla . Umetnite drugi kraj svakog štapa u rupe na kraju svake kutu okvira . Povucite svaki kutak široka , tako da nema nemaran u koš .
3

Digni ljuljanje bazu i okrenuti kotače s rukom u smjeru kazaljke na satu , tako da su svi okrenuti prema dolje prema tlu . Postavite ljuljanje bazu na terenu i umetnite dno okvira u vrhu baze . Gurnite prema dolje dok ne čujete okviru pritisnite na mjesto .
4

Isječak svaku nogu košare na kukice na daske, košare . Zatvorite sve sjedne nalazi pod poklopcem kolijevku koji učvršćuju poklopac do daske . Umetnite bassinet jastučić u koš .
5

Zatvorite zaključavanje isječke koji se nalaze na dnu kolijevku košari na okvir tako da ih vuče dok ne čujete im sjedne na svoje mjesto . Spojite vise petlje nalaze na koš na kukice nalazi na okvir kako bi osigurala kolijevku .

Koliko dugo moguostati beba u kolijevci

? Nakon mjeseci uvučen lagodan , slušajući maminoj srca ,dijete je duboko u svjetlila , buci i prohladnom zraku . Dojenčad provesti više vremena mirno, budni i na oprezu kada se osjećaju sigurno . Kolijevke ponovno stvoriti malu , nacrt bez prostora

Více >