Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Kad se spustite jasle madrac

? Kada imate dijete , možete kupiti krevetić za bebu . U početku to može biti uzbudljivo sastaviti svoj ​​novi jasle , ali onda morate odlučiti na kojoj razini da stavite madrac . Kako vaša beba raste , morate premjestitimadrac manja da bi ga sigurno . Ništa nije važnije od bebine sigurnosti , tako da obratite pozornost na sve o svom krevetiću , i budite oprezni da se presele na madrac u pravo vrijeme . Jasle Sigurnost

Uvijek stavi bebu u kolijevci prema gore . Natrag na spavanje programa bio institutedsuccessfully pružatelji usluga čuvanja djece , bolnica i roditeljima i pomogao spriječiti SIDS ( sindrom iznenadne smrti dojenčadi ) smrtnih slučajeva . Uvjerite se da imate čvrst madrac . Mekani madrac mogao dopustitibeba ugušiti dopuštajući mu usta i nos kako bi se zahvatio u madrac , gdje je mogao disati u velikim količinama ugljičnog dioksida , ako on ne preda .

Nemojte stavljati ništa u krevetiću da mogao povrijediti bebu . Budite oprezni da ne staviti ništa u krevetiću koja bi mogla ugušiti bebu ili se koristi kod dojenja stajati na da mu pomogne izaći iz kolijevke . Nemojte koristiti madrac koji je premalen . Vi ne bi trebali biti u mogućnosti da stane dva prsta između madraca i strani jaslicama ili bebi bi mogao stradati . Kada koristite branik jastučići , uvjerite se da veze nisu ostavili previše vremena da bi se izbjeglo davljenje . Skini branik jastučići čim sebeba može stajati .

Uvjerite se madrac listovi potpuno stane na madrac . Važno je dalista nije suza ili otpasti zadržati dijete iz dobivanje ispod i zarobljen . Držite gajbicu na sigurnoj udaljenosti od utičnice . Pregledajte gajbicu često kako bi bili sigurni da je u dobrom stanju . Provjerite jaslicama često podsjeća kako bi provjerili svoje krevetić je sigurno . Pogledajte na stranicama proizvođača , i provjeriti trgovini u kojoj ste kupili jasle za obavijesti o povlačenju.
Kad napraviti potez
Kada se prvi puta staviti dijete u njegovom novi krevetić , vjerojatno ćete želite staviti ga na to je najviše postavka , tako da ne morate stići daleko prilikom postavljanja bebu dolje ili ga pokupiti . Zbog sigurnosnih propisa donesenih 1973 , kolijevke su puno sigurniji nego što su nekad bili . Najveća bi trebala biti sigurna za sve novorođene bebe . Jedina stvar koju možda želite uzeti u obzir je tko ili što može doći u jasle . Možda ne želemadrac tako visok da drugo dijete može uzeti dijete u nesigurnom način .

Kadbeba sjedi na svoju ruku ,madrac treba se spustiti dovoljno duboko da ne može pasti out . Kadadijete može stajati ,madrac treba staviti na najnižoj postavci . Kaddijete je oko 32-35 cm visok ili dvije godine , on bi trebao biti premještena na krevet . U ovom trenutkukrevetić možda biti previše opasno, jer je on mogao popeti i pasti . Dijete može biti prevelika ili previše aktivna prije nego što je stigao do dvije godine ili trideset dva inča , međutim , i trebao bi biti premještena na dijete krevet prije.


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016035779.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.