Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Kako napraviti Princess baldahinom

princeza nadstrešnica krevet bi bioostvarenje sna za bilo djevojčici koja voli ukrašen i ženske pribor . Ako ste po cijeni ove nadstrešnice na gotove u trgovinama , vjerojatno su otkrili da oni mogu biti vrlo skupo kupiti . Umjesto da kupujete nadstrešnica za djevojčica krevetiću , naučiti kako je lako napraviti princeza krevet s baldahinom . Materijali nisu skupi, apostupak je jednostavan . To je ono što vam je potrebno
10 metara od tila ( bilo koje boje )
saten vrpcom ( široki 1/2-inch ) ( u boji odgovarati tila )
Škare
luster kuke
olovka < br > Tape mjera
hula hoop ( uskladiti boju na tila )
Hot ljepilo pištolj
Igla i konac ( boja odgovarati tila ) (opcija )
pomagač
prikazati više uputa
1

odrediti kako želite tvoja princeza nadstrešnica za objesiti iznad kreveta . Otvaranje može biti prema bilo kojoj strani kreveta ili u podnožju kreveta i trebao biti postavljen za lakši pristup . Centrirati krov nad krevetom za najbolje rezultate .
2

shvatiti gdjesredišnji dio kreveta je s trakom mjeru , a zatim prenijeti tu središnju točku na stropu iznad kreveta . Napravite mali trag u ovom trenutku na stropu s olovkom .
3

Screw luster kuke u stropu rukom . Zbog tila je tako lagan , to nije potrebno podržati vijak na stropu s ništa osim stropa gips .
4

Spread tila na ravnu radnu površinu i saviti ga na pola širini , a zatim ga savijte na pola širini opet . Mjera otprilike jednom nogom s jednog kratkog kraja i kravatu aa 6 - inčni duljinu vrpce sigurno oko tila u ovom trenutku .
5

Hangtila s kukom umotanjem tila na kratko strani vrpce oko kuka s overhand čvor . Kravata još overhand čvor za osiguranje tila na udicu . Uvjerite se da jevješanje tila proteže se na krevet .
6

Spread visi tila , tako da je okružuje krevet . Umetnite hula hoop pod središtu tila i gurnuti ga koliko god ide pod vezao vrpcom u tila .
7

Pitajte pomagač držati hula hoop u mjestu i koristiti ljepilo pištolj za ljepilo hula hoop na tom mjestu pod kukom krošnje .
8

Rasporedi tila da kaskadni na krevet završiti princeza krov .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016035816.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.