Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Kako Paint dječji krevetić

Jeste vi ili netko koga poznajete očekuju novu bebu ? Imate li jasle ste koristili za svoje 3 - year - old , a vi želite da ga ponovno koristiti , ali to je stvarno pokazuje neke znakove habanja ? Možete obojiti dječji krevetić i da izgleda potpuno novo . Malo fizički napor i vrlo malo stvari iz vašeg lokalnog hardvera ili kuće i vrta trgovine će imatikrevetić namjestili u kojem trenutku . To je ono što vam je potrebno
ScrewdriverSand papira ( fine ispitni) PaintPaintbrushTarp
Prikazati više uputa Screenshot
1

rastaviti gajbicu pomoću odvijača . Označite sve hardverom po skupinama i pohraniti u zippered plastične vrećice . Na primjer , svi komad koji ide s proljeća i stopala izdanju trebao biti pohranjeni zajedno i označene kao takve . Sve vijaka koji drže papuča za tračnice trebala biti pohranjeni zajedno i označene na odgovarajući način. Uzimajući dodatno vrijeme za to , kao što rastavljati jasle će posao ponovnog mnogo lakše .
2

Pijesak svaki drveni komad jasle s finim brusnim papirom kolosijek .
< Br >
3

četka prašinu pomoću čiste kist .
4

Budite sigurni daboja koju ste odabrali je visoke kvalitete bezolovne kućanstvo lak i . To jenajsigurniji vrsta boje koristiti na bilo kojidojenče ili malo dijete će doći u dodir s , prema Consumer Product Safety Commission .
5

Paint svaki komad jasle , i mršav svatko na cerade da se osuši . Akodrugi sloj je potrebno biti sigurni da bi se prvi sloj da se suši najmanje 2-3 sata prije applying.If ste osjećaj lukavih , možete slikati scenu ili vrtić motiv na jednoj ili obje end komada jasle . Neki ljudi vole slikati lamela u krevetiću niz boja .
6

Ponovno gajbicu po uputama proizvođača kadaje boja potpuno suha . To je najbolje pričekati par dana , ako je vrijeme bilabarem malo vlažna , što može dovesti do ponovnog marring boje koja je još uvijekpomalo neukusno .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016035821.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.