Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Kako odabrati madrac : dječje sobe

Djeca imaju iste želje o dobro naspavati kao odrasle osobe . Oni žele udoban krevet koji im odgovara i da će pomoći, a ne ometati , njihov san . Pronalaženje krevet koji zadovoljava proračun , raste s djetetom i daje mu potporu koja mu je potrebna traje malo shopping okolo . Mnogi prodavači su spremni prodati vam madrac , ali ako znate kako odabrati onaj pravi za vas to će učiniti kupujete jedan lakše . Upute Screenshot
1

Odlučite što je proračun i staviti na njega . Razmatranja uključuju koliko mislitedijete će koristiti madrac , da li još jedno dijete će ga koristiti kao polovan , da li će se pretvoriti u gostinjsku madracu niz cestu ili da liće dijete ga odvesti do svog prvog stana . Više očekujete da ćete koristiti madrac ,bolja kvaliteta jedan možda trebati , što ponekad podrazumijeva više troškove .
2

Poslušajte prodavač , ali razumije njezin posao je da bi vam platiti za najskuplji madrac ona može nagovoriti . Svitak madrac će trajati duže nego jeftin pjene jednom , ali ako ste na uskoj proračuna, adijete koristi ga za samonekoliko dana u mjesecu kada je posjeta , to nijeproblem .
< Br > 3

Razmislite skuplje jasle madrac koji se mogu pretvoriti u dječju madrac na drugačiji okvir . To se često vidi dijete kroz 5 ili 6 godina prije nego što trebaju zamjenu .
4

Izmjerite količinu sobi imate i odaberite između dva ili full -size madrac za starije dijete . Twins zauzimaju puno manje prostora , ali otežati imati sleepovers . Full madrac , ili čak iveći , omogućujedjetetu da uživate svoje prijatelje koji dolaze preko za posjetu .
5

Razgovarajte sa starijim djetetom saznati njegove želje . Kupnja madrac da je dijete nezadovoljno će izazvati nezadovoljstvo svaki put kad ide spavati na njemu .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016035836.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.