Kako odlučiti kakvu Toy Box je najbolje za svoje dijete

Mnogi čimbenici idu u određivanju najbolje igračka okvir za svoje dijete . To uključuje djetetove individualne voli , dob, spol i mjesto ograničenje prostora . Odaberite igračka okvir koji pruža dovoljno prostora za pohranu , siguran za uporabu oko djece , te je estetski ugodan za vas i za dijete . Ako je moguće , pokušajte odabrati igračku okvir koji se može koristiti za pohranu starijih igračke kadadijete ih prerasli . To je ono što vam je potrebno
Notepad Screenshot Pen
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Napravite popis igračka okvir razmatranja u bilježnicu . Razmislite broj igračaka koje je potrebno pohraniti i da li ili ne možete pronaći dovoljno veliki okvir za pohranu držati sve od njih . Razmatranja također treba uključivati ​​dob djeteta i iznos novca koji želite potrošiti na igračku kutiji .
2

Razmotrite igračka okvir otvoren bez poklopca . Djeca se mogu popeti na kutiju s igračkama i postati zarobljeni unutra. Ako vam se sviđa izgled igračaka kutije s poklopcem , međutim , potvrđuju dapoklopac zahtijeva napor da se zaključe ili da jepoklopac zatvara s jaz između okvira i poklopca . Alternativno , odaberite okvir bez zglob . Zglobni poklopci može pasti naglo i zarobiti ili rezati prste djeteta . Toy kutije s rupama bi se osiguralo da djeca mogu disati čak i ako su zaključani u slučajno.
3

Potražite igračaka kutiju s pretincima . To pomaže lako organizirati igračke raznih veličina .
4

Odaberite jaku igračka okvir koji može nositi zlostavljanje , u slučaju dadijete odluči stajati ili skakati na igračku kutiji . Uvjerite se daokvir može izdržati težinu djeteta . Kupite kutiju bez oštrih rubova koji bi mogao povrijediti djecu .
5

Razmislite o kupnji funkcionalnu igračka okvir koji može postatialatni ili drugi okvir za pohranu nakon štodijete raste .


Creative Stvari učiniti s krevetima na kat za djevojčice

Zabavni Djevojčice zahtijeva malo mašte od roditelja . Štednjak suodličan način da se razvije više prostora u spavaćoj sobi , kao i pružiti kreativni utičnicu za djecu . Korištenje ukrasne , inovativni dizajn za krevetima na kat može učiniti Vrijeme

Více >