Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Djeca Namještaj >> Content

Kako izgraditi jaslice

Vi ste otkrili da ste o tome da postaneroditelj i želite da biste dobili spreman . Na popisu jekrevetić . Želite li napraviti jedan ? To je lakše nego što mislite . Pročitajte ovaj eHow saznati više . Upute Screenshot
1

Odaberite drvo koje želite koristiti za izradu jasle . Možete odabrati sve, od bora do mahagonija .
2

Izrežite8/4 ( 2 inča debeli ili 1 ¾ inča debeli nakon skupljanja ) daskama u šest 54 inča duljine zajednice . Četiri će postati noge , a dva će postati tračnice za prednje i stražnje .
3

Rip ploče dolje na 10 do 11 inča širine i 1 ¼ inča . Ljepilo prozore zajedno i korištenje stezaljke da ih drže na mjestu dok se ljepilo seta .
4

stvoriti uzorak od milimetarskom papiru za oblikovanje nogu . Za saonice krevet jasle , ovaj oblik će sliči na prednje i stražnje obline saonicama . Nakon što su uzorak za nogu , trag oblik na komad i pol inčni debeli iverice ili MDF . Izrežite oblik s cupkati pila i pijeska bilo grube rubove .
5

Postavite šperploča ili MDF nogu uzorak na brodu za nogu , a trag oko uzorkom . Otprilike rezati oblik nogu s cupkati pila . Učinite to za sve nogama . Osigurajte uzorak komad s obostranim tepihu trakom , a zatim napraviti konačni rez sa usmjerivač stol i rumenilo malo opreme.
6

Make bočne daske za rezanje ploče za 51 i pol inča duljine . Napravite uzorak za krivulje na vrhu bočnih ploča iz ½ inča iverice ili MDF . Napravite krivulju savijanjem tanke trake od drveta , a drži krivulju u mjestu čavlima zabijeni u šperploča . Izrežite krivulju sa cupkati pila , a zatim ga pratiti na brodu komada bočnih i oblikovati vrh bočnih ploča .
7

Trim trideset letvice za svaku stranu . Svaka letva mora biti 1 ½ inča širok . Izrežite klina svake slijedeće trenice ( obrezivanje leđa krajeve letvice , tako se čini da su letvice sada imaju ramena ) na vrhu i na dnu letvice s routera . Mark ukočenost linija ( gdje su gnijezda , ili rupe u kojima su letvice stane) će biti) na 51 i pol inča bočne tračnice , tako da su letvice će biti 2 inča apart .
8

Koristite MORTISER rezati su gnijezda u bočne tračnice . Budite sigurni da se spustite MORTISER pažljivo kao što ste koristiti stroj , i da je drvo čvrsto naslonio na postolje. Želite su gnijezda biti ravno i točno tako da su letvice ne stane u kut . Dry fit letvice Into The gnijezda , a zatim i ljepilo i spona lamela i bočne dijelove zajedno .
9

Stvaranje krajnje ploče jaslica iz ½ inča iverice ili LUAN . Provjerite željezničke nosače i izbušiti rupe i koristiti T - matice kojim ćete povećati ili smanjiti madrac po potrebi . Spojite noge na šinama jasle s vanjske strane korpusa tipkovnici . Napravite dodatak za držaču s MORTISER (vidi Korak 8 ) , ili ručni laminata trimera . Stvaranje okvira za kraj ploče i ljepilo i spajati ih na mjestu . Rupe prilagodbe će biti na uspravnom okviru krajnjih panela .
10

Make tračnice na kojimamadrac i madrac će se odmarati . Kraj tračnicama trebao imati vijke koji stane u rupe prilagodbe .
11

pijesak i završiti gajbicu s mrljom po vašem izboru . Sastavite jasle u vrtić .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kids-furniture/1016035846.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.