Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Kako izgraditi Moving Kuhinja Bar

Za mnoge kuće , ima kuhinju bar jenužna za zabavne prijatelje i obitelj . Ako ne često koriste svoju traku , međutim , to može potrajati do vrijednih prostora u vašoj kuhinji . Jednostavno rješenje za ovaj problem je izgraditi kreće kuhinju bar . Izgradnjom bar na kotačima , možete ga premjestiti u željenu poziciju uz večeru ili koktel stranaka i kotač zabit kada nije u uporabi . Izgradnja postolja

Prilikom izgradnje običaj kuhinja bar , imate slobodu za oblikovanje i izradu baze ipak odlučite . Možete ga graditi pomoću osnovni dizajn ormar s policama i vrata , ili možda ga ostaviti otvorenim u stilu kuhinje otok košaricu . Da bi proces izgradnje vlastite kuhinje bar lakše , razmislite izmjena svrhe stari ormar . Jednostavno odaberite kabinet od idealnog oblika i veličine za vaš bar i dodati bar vrh .
Dodavanje kotačima

Prije nego što dodate bar vrh , postavljaju kotačići koji će pretvoriti vaše kuhinje bar u baru u pokretu . Odaberite četiri kabineta kotače u veličini odgovara vašem ormaru . Pridavati kotače , flip kabinet i instalirati jedan kotač na donjoj kabineta u svakom od četiri kuta . Za pridruživanje kotačiće izbušite rupice pomoću energije Ubušavanje vijke s kotačićima u rupe kroz kotač te ih zategnite rukom . Ako vaš kabinet ima noge , pričvrstite kotačiće izravno na dnu nogu .
OdabirBar Top

Koristite razinu kako bi se provjerilovrh kabineta je ravna . Ako je površina neujednačena , možda ćete morati koristiti avion na razini je . Odaberite materijal koristiti za svoj bar vrhu i to rezati na željenu veličinu na lokalnoj trgovini home poboljšanje . Materijali koje dobro rade za bar vrhovima su tvrdo, mesarski blok , stakla i granita . Bar vrh trebao preklopite rubove ormara .
Dovršavanje

Pričvrstite bar vrh . Zaključavanje kotača , ako je moguće , da bi kabinet kretanje , a zatim položiti bar gornji izravno na vrhu ormara . Provjerite kako bi bili sigurnibar vrhu je usmjeren preko kabineta pomoću mjerne vrpce provjeriti prevjes na sve četiri strane . Jednombar top je u pravilnom položaju , voziti drvo vijaka kroz unutrašnjost kućišta, te na donjoj tvrdo ili mesnica blok bar vrhu . Trebat će vam otvoriti vrata kabineta da to postigne . Ako koristite čašu ili granit bar vrh , morat ćete koristiti za napajanje bušilicu s malo slobodnog zidarstva izbušite rupe na donjoj strani bar vrhu , a zatim voziti zidane vijke kroz unutrašnjost ormara .
< br >
KorištenjeBar

Koristite prostora ormar za pohranu liker boce, piće miješa i dodatne naočale . Možete odabrati hoćete li koristiti bar vrh kao površine miješati i služiti pića . Ili , ako vam je draže da tvoji gosti služe sami , možete jednostavno organizirati dostupne mogućnosti piće na vrhu bar za jednostavan pristup . Nakon zabave , jednostavno pohraniti stavke u ormaru i kotač bar u kutu ili ormaru , gdje će biti zabit .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016001685.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.