Mogu li Pokrijte kožnu kuhinjski stolac s tkanina

? Dok koža jepraktičan izbor za kuhinjske stolice , kao da je izdržljiv i ne mrlja se lako , to se neće uklopiti u svim dekorima . Ako je vaša kuhinja ima više tradicionalnu temu kao što rustikalni ili vikendici , razmislite ponovno pokrivaju svoje kožne stolice s tkaninom . Odaberite debeli , jaki materijal koji je izdržljiv . Za najbolje rezultate , izvadite stare kože prvi , pogotovo ako je sjajna stvar ili oštećen , što jenovi pokrov neće sjediti ravnomjerno na oštećene podloge . Odabir tkanine

tkaninu koja se odlučite za ponovno pokriti svoje stolice ovisit će o krajnjem učinku koji želite postići . Za rustikalnom ili country izgled, odaberite cvjetni ili saten tkanine koja je dovoljno čvrst da se suprotstavi nositi . Za suvremeni izgled , pokušajte običan tkanine u živim bojama . Prirodna vlakna poput lana i pamuka izgledaju privlačno , ali može biti teško očistiti . Mješoviti vlakana tkanine poput poliestera /pamuka mješavine su općenito više mrlja otporan i praktičnija za upotrebom kuhinje.
PripremaKatedra

Da biste dobili najbolje završiti kada ponovno - pokriti stolicu , to je najbolje ukloniti stare kože prvi . Primjena tkaninu preko kože će raditi u određenoj mjeri , alitkanina će uvijek biti skloni klizanja i gužvanja protiv kože i neće izgledati jednako dobro . Ovisno o stolici ,stara koža može biti povezan na noktima ispod sjedala , spajalicama ili ljepilom . Uklonite nokte s claw čekića i nagradnim Staples van s ravnim odvijačem . Za ljepila , možda ćete morati posegnuti za rezanje kože na kraj s nožem .
Pokrivanje predsjedavajućeg

Akopjenom padding je u dobrom stanju , možete ići ravno na ponovno pokrivanje stolica . Akopjene treba zamijeniti , ili uklonitistara slabljenja koristiti kao predložak ili napraviti predložak za papir i imajupjene izrezati profesionalno . Inače , pritisnite tkaninu i širiti ga glatko preko stolice . Preklopite rubove ispod stolice i noktiju ili šarka na svoje mjesto , držeći ga kao napeti moguće . Neravnine mogu se ispraviti s dodatnim noktima ili spajalice .

Nepromjenljiv

koža prekrivenih stolice su lako čistiti i mrlje mogu se ukloniti vlažnom krpom . Fabric pokrivene stolice su manje otporni . Obrišite mrlje što je brže moguće , a ako je potrebno , koristiti za uklanjanje mrlja u spreju . Za dodatnu zaštitu , osobito na svijetle boje tkanine , liječiti gotovog stolica sa zaštitnim sprejem kao što Scotchgard tkanine i presvlake Protector , što će spriječiti mrlje na leći tkanine dovoljno dugo za bojom da se obriše se .


Kako izgraditi pekara stalak

krušnoj stalak je svaku kuhinju želja . Njihov raspon dizajna je širok i raznolik . Međutim , izgradnju svoje vlastite krušne stalak će vam pomoći uspjeti u ne samo dodao da je dekor u kuhinji , ali i dodao svoju osobnost kako bi to kao dobro . Odabi

Více >