Preporučene fondi Lonci

Ako fondue je jedna od omiljenih namirnica , vjerojatno si razmišlja o kupnji fondi lonac . Koji tip kupite uvelike će ovisiti o tome što vrste fondue želite napraviti . Bilo da je vaš usta vode pri pomisli ukusan Fondues kao francuski govedine Bourguignon ili švicarskog sira rastopljenog u vinu , slatki Fondues poput rastopljene čokolade ili hranjivim azijskim favorite kao što su mongolski vrućem loncu , da ćete želite odabrati fondi lonac koji će podržati svoje kulinarske okuse . Trudeau Electric Tri u jednom fondue pot

Trudeau Electric tri u jednom fondue pot je idealan za one koji planiraju pripremu raznih Fondues . Izrađena je od nehrđajućeg čelika , što ga čini prilično jednostavan za čišćenje , a također može podržati oba na bazi ulja i juhe - based fondue jela . Ovaj skup dolazi s nekoliko recepata , kao i set od šest porinuće vilice . Od kolovoza 2011,skup je dostupna za 70 $ .
Emile Henry Keramičke Sir Fondi set

Keramičke fondue postavlja se preporučuje za sira i čokolade Fondues . Problem je, međutim, da u pravilu moraju grijati sir u zasebnom loncu na štednjaku . Emile Henry Keramičke Sir Fondi set rješava taj problem u tome što je sigurno koristiti na štednjakom . Za razliku od puno fondi lonce , ne morate oprati ovaj rukom ; to je sigurno za pranje posuđa. Također možete ga koristiti u mikrovalnoj pećnici . Emile Henry Keramičke Sir Fondi set prodaje za 125 dolara.
Chantal Fun fondue pot

dobar izbor za čokoladom Fondues jeChantal Zabava fondue pot , koji dolazi s okruglim , ravnu svijeće poznat kao " čaj svjetla " koji drži čokolade toplo bez spaljivanja . Odaberite iz različitih boja , u rasponu od tamne čokolade na svijetle , voćnim ružičaste . Ovaj fondue pot dolazi s nizom od četiri porinuće vilice . Chantal Zabava Fondi Pot jeset dostupan za $ 30 proračun -friendly .
Westbend Electric fondue pot

Westbend Electric Fondi Pot jepametan izbor za sve one koji namjeravaju napraviti juhu , ulje i azijske Fondues na česte osnovi . Ovaj lonac zagrijava vrlo brzo i može se prati u perilici . Ona dolazi s osam porinuće vilice te je vrlo prostran , što ga čini idealnim za velike obitelji ili stranaka . Westbend Electric fondue pot može se kupiti za nisko kao 32 dolara.

Easy Osnove Kako napraviti barske stolice

jednostavna bar stolica može se koristiti umjesto na stolici u područjima u kojima ne postoji kao puno prostora , kao što je doručak gluho ili pulta . Barske stolice i omogućiti ljudima da se lakše kretati , jer oni nemaju naslon stolice boriti. Može

Více >