Ideje za Domaći kuhinjski stolovi

stol jesredišnji mnogim kuhinjama , jer to može poslužiti više funkcija . To jeprep obrok stanica kada su brojači su prenatrpan ,mjesto za sjesti i napraviti domaću zadaću , privremeni pad za poštu i ključeve , a opuštanje licu mjesta i mjesto za jesti obroke , posebno ako nemate blagovaonicu . Prilikom izrade vlastite kuhinjski stol , koristite čvrste materijale i dizajn tablica odgovara vašim kreativne sposobnosti . Obrubljen vrata
Starinski vrata su ponekad manja od modernih vrata - savršen za skromno veličine kuhinje .

Modadomaći, quirky kuhinjski stol s drvenim vratima . Trim ga kraće ako je potrebno da se stane u vašoj kuhinji , a zatim pijesak off bilo lak i stara boja i primijeniti nove boje po želji . Kao alternativa , pokriti vrata s kolaž pomoću novinskih fotografija, novinske fotografije ili starinski papir prolazna pojava učvrstiti decoupage tijesto . Završi vrata površine stola sa slojem teških lakom kako bi ga zaštitili od neizbježnih ogrebotina . Vijak u nizu drvenih nogu stola .
Zidna polica
Standardni knickknack police možda neće biti dovoljno čvrst da služi kao kuhinjski stol .

Napravite mali prostor u kuhinji iznenađujuće funkcionalnom instaliranjem policu strši iz zida oko struka visine, što je svojevrsni caffe - style kuhinjskom stolu . Vi ćete želite dodatni širom policu za maksimalnu funkcionalnost . Boja ili Otokarite policu kako bi se slagala svoju kuhinju . Odaberite čvrste stupovima koji neće propasti ako netko naginje laktove na stolu za vrijeme večere ili klonula na pola spava preko zdjelu žitarica .
Drveni stol
Drvo je klasična kuhinja stol površine .

rukotvorstva kuhinjski stol od recikliranog drva pokazati i svoju predanost zaštiti okoliša i svoje impresivne drveta vještine . Ovaj projekt je najbolje , ako ste većstolar . Izvor drvo odnekud jedan-of- a-vrste , kao što su rođaka staju jer je srušen , skupa vina barela ili starom drvenom pločom . Cut , noktiju i pijesakstol kako bi se zadovoljile stil i veličinu potrebe svog doma . Drveni stolovi su klasične i funkcionalne u kuhinjama , jer drvo jeizdržljiv i atraktivan površine .
Metal Tablica
Alternativno , kombiniraju metalnu bazu s mesarski blok ili stakla što stola .

Napravite metalnu površinu ako imate jena za kiparstva s acetilen baklje i komadina metala . Talentirani metal kipar mogao obrt nevjerojatna stol , zajedno s perjem poput projekcije klijanja iz nogu ili stola u obliku kao države u kojoj živite . Nakon što ste zadovoljni s čvrstoću i umjetnosti u metalnom bazom , prijevoz ga na svoju kuhinju i to top s okruglog komad debelog stakla s glatkim rubovima . Takavstol je najprikladnija za kućanstva bez djece .

Kako Dizajn banket

kuhinja klupa idealan je za svaki dom koji želi dodatno sjedalo bez suvišnih pojedinih stolice . To je također dobro za kuhinje koje imaju ograničen prostor . Banquettes su izgradili na zid , a oni račvaju na priloženom zid , stvarajući L oblika post

Více >