Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Mali Kutak za kuhinjskim stolom Ideje

Kreativna upotreba prostora postajeizazov kada se radi u malom prostoru . Kuhinje danas se koristi kao više od pripreme hrane i prehrane sobama . Gledanje televizije , rad na prijenosnom računalu , pisanje i djeca raditi domaću zadaću su napali kuhinjskog prostora , a stolovi na raspolaganju za male kutove ugostiti ove tradicionalne i proširene koristi . Zidna

stol na zid koji se preklapa daleko je savršen za one koji koriste kuhinjski stol povremeno . Stavite dvije ili četiri dekorativno jastučićima stolice na zidovima u kutu , a kada je vrijeme za stolom , izvucite ga i stavite stolice oko njega . Zidna stolovi dolaze u nekoliko oblika , s pravokutnim bitinajčešći .
Visoke Top

high - top ili pub stol jeidealan izbor za male kuhinje kutovi. Tuck dvije strane jednog kvadratnog high - vrhu tablice nad uglovima zidova i spremanje i stolicu ispod . Visoke vrhovima su dostupni u širokom rasponu od izmišljotina , uključujući i laminiranih šume i granita . Budite svjesni dateži korištene materijale ,teško da će se premjestiti na stol daleko od zidova . Odaberite tablicu koja koordinira s kuhinjom cabinetry i countertops .
Bistro Tablica

male , kružne bistro stol sjeda u kuhinjskom kutu . Dvije stolice obično se nalaze oko stola , i oni mogu biti dekorativno jastucima kako bi se slagala svoj ​​dekor . Još jedan plus od bistroa stola je da je obično izrađen od metala , a može se lako sprej oslikana u boji po vašem izboru .
Opao list Tablica

Drop list stolovi dolaze u svim veličinama i oblicima kako bi odgovarao bilo kuhinja kutu . Razmislite uski , pravokutni stol s bilo jedan ili dva pao lišće za svoju kuhinju području . Gateleg stol jevrsta drop list koji se preklapa daleko. Kad nije u uporabi ,stol je gurnut protiv jedne od kutnih zidova i minimalno strši u kuhinju . Otvoriti jednu ili obje lišće za prošireno korištenje . Trg opao list s policama ispod osigurava dodatni prostor za pohranu u maloj kuhinji .
Trokutasti Tablica

male , trokutaste stol smjestio u kut omogućuje jednu stolicu ili stolicu skriven ispod . Za dodatne sjedenje , povucite tablicu od kuta i dodati još dvije stolice .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016035861.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.