Vrste Chrome kuhinja stolice

Ako ste spremni za prepraviti svoju kuhinju i žele ići na elegantan dizajn , krom kuhinja stolice suopcija . Oni su izdržljivi i dolaze u mnogim oblicima i veličinama . Retro Chrome Stolice

Možda želite ići za " retro " izgled u vašoj kuhinji . Ako je tako , ima dosta kromiranim stolice na raspolaganju da imaju stare škole stil . Ove retro stolice izgledaju slično vrsti stolicu koju su mogli vidjeti u 1950 zalogajnici , s kromiranim nogama i šarenim vinil sjedala i leđa .
Soda Shop Stolice

Ako želite držati sa retro izgled , ali ne žele brinuti o brigu o svim tim vinila , soda trgovina stolice su još chrome opcija . Ove stolice su slične retro stolice , osim što nemaju vinil leđa . Umjesto toga , oni obično imaju nekoliko kromirane žbice koje se pokreću i okomito uzzaobljena leđa .
Moderna Chrome Stolice

Ako želite kromirane stolice , ali ne i retro izgled , postoje opcije za modernim kromiranim stolice te . Moderni kromirane stolice obično imaju kromirane noge s bilotapecirani ili drvo sjedala i natrag . Oni su također često dolaze u svijetle boje i imaju bilo oštre rubove ili neobičan oblik kako bi ih stajati .

Kako napraviti jednostavan Kuhinja Rolling Košarica Yourself

Kuhinja kolica često može biti vrlo složen , s ladicama , vješalice, kuke i sve vrste pribora . To može napraviti zadatak izrade kuhinja kola sami činitipomalo zastrašujuće . Ako pare nazad dizajn najednostavan roll- oko set polica s sjeckanje blok n

Více >