Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Kako saznati tko čini pribor za čaj

Bilo da ste otkrili prašnjavi stari pribor za čaj u potkrovlju ili kupio za čaj iz garaže prodaju ili štedljivost dućan , možete postatidectective i saznajte proizvođaču . Identificiranje oznake , istraživanje u knjižnici i pita stručnjaka će vam omogućiti da izgradite set tragove kako bi pronašli odgovor . Upute Screenshot
1

Saznajte gdjetea set došao tražeći prijatelja ili člana obitelji ( ako već posjedujete za čaj ) ili prodavatelja u trgovini u kojoj ste kupili ili našli na set . To samo može biti da oni mogu vam reći ako je došao iz određene zemlje , tvornice ili proizvođača .
2

Odredite što je materijalpribor za čaj je izrađen od . Porculan , fini porculan , izdržljive plastike , srebra ili keramike su mogući materijali . Srebro je najlakše prepoznati jerskup će biti srebrne boje i da će imati žig na dnu . Plastika je lakši od porculana ili keramike , porculana , dok je glatko na dodir od porculana ili keramike .
3

Pogledajte na dnu posude . Skinite poklopac i držite ga na mjestu s jedne strane , kao što uključite čajnik više, tako da ne pada i slomiti .
4

Potražite pečat proizvođača na dnu čajnika . To će vam dati naznake o tome tko je napravio za čaj i kada . Žig se može pojaviti na dnu druge čaj postavljenih predmeta, uključujući šalica mlijeka , vrč ili tanjurića . Provjerite sve stavke koje su u čaju dobro postavljen .
5

Fotografirajte pečatom i pribor za čaj ili skicirati to na komad papira . To će vam pomoći u potrazi za točnim informacijama bez nosi čaj set sa sobom za referencu . Srebrna oznake često imaju broj koji označava godinu proizvodnje jednog uz slike koje se odnose na tvrtku .
6

istraživanje u knjižnici identificirati oznaku proizvođača . Zatražite kopija antičkih referentnih vodiča iz knjižničar , ako ih ne možete naći . Vedžvud keramika imaju jasne markice na kojima je pisalo " Vedžvud Englesku " na bazu , pa pogledajte gore Wedgwood u indeksu . Pogledajte slike da vidi je lipribor za čaj ima sličan uzorak ili dizajn . Na primjer , klasični Vedžvud dizajna su izrađene od plave keramike s bijelim reljefni uzorci .
7

Kontaktirajte aukcijske kuće da traže savjete od stručnjaka u čaj setovi . Ponuda za slanje e -mail s fotografijama i opisom čaj skupa , tako da oni mogu vam pomoći da utvrde tko je to napravio . Stručnjaci na dražbi kuće su osposobljeni i kvalificirani identificirati ključne oznake , a time će imati stručnu uvid u to tko je napravio svoj ​​pribor za čaj .
8

Korištenje online reference kao što Antique maraka ili Marks 4 Antikviteti koji pružaju sveobuhvatan popis oznaka za antikvitete . Na primjer , ako je vaš čaj set donosi Meissen ,oznaka će biti dvije plave mačevi su križanja , dok jeEngleski kavu Royal Worcester koristi krunu oznaku s " Royal Worcester Engleske " ispod nje .
< br >

od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016035937.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.