Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Male ideje Tablica za kuhinje

Ako živite u pinta veličine stana , u sobi u studentskom domu ili samo imaju ispod prosječne kuhinju , to može biti frustrirajuće shopping za kuhinjskim stolom . Čak ivećina ništavno komercijalnih stolovima često može biti na putu gdje je prostor na premiju . Srećom ,stol je jedan od najjednostavnijih komada namještaja improvizirati - sve što je potrebno za stvaranje jednog jeravna površina istabilan temelj . Zidna Stolovi

Za ozbiljno maloj kuhinji ,zid , kauč tablica jenajpraktičniji način da imate tablicu i uštede prostora previše . Komercijalni zid - mount stolovi su dostupni , ali ako je proračun mala kao svoju kuhinju , napraviti svoj vlastiti koristeći staru stolnih , iznimno veliki rezanje odbora iliizradu ploča montirati na zid uz klavirsku zglob . Platforma 24 inča po 32 inča lako će održati dva mjesto postavke . Koristite lance pričvršćene na zid i po stolu da ga držite u položaju , ili učvrstiti vertikalno zglobno okretni potporu ispod nje . Neka vaš stol učiniti dvostruko dužnost stavljanjem ploči na stražnjoj strani stola da služi kao oglasnu ploču kada je u uspravnom položaju .
Slaganje Stolovi

Ako vam obično jede sama, ali kao da imaju mogućnost za veći stol povremeno , kupiti ili izgraditi slaganje tablice istih dimenzija . Kada se očekuje gosti , unstack i organizirati tablice kao jedan veliki stol . Izrežite trg laganog akrila ili šperploča na dimenzije koje će pokriti tablice kada gurnula zajedno . Položite da je na vrhu i pokriti sa stolnjaka za više jedinstven učinak .
Sklopivi stolovi

kupiti kvalitetno drvo stolove koristiti kao zasebna mala stolovi za goste , a kao dodatni counter prostor u malim kuhinjama . Kad nije potrebno , oni mogu biti presavijeni i pohranjeni između ormara ili zabit u ormaru . Najbolje od svega , ne morate ostati u kuhinju jesti .
Reciklirani Stolovi

funky , ali funkcionalni izgled , razmislite o pretvaranju staru dasku za peglanje u dugom , uskom stolu . Uklonite tkaninu i padding , a zatim pričvrstite široku ploču , akrilni sloj ili šperploča na vrhu sa skrivenim vijcima ( upuštenom i napuni ili pričvršćen ispod ) . Store presavijeni ili koristiti kao ormar između obroka . Top stari panj s diska drva za drugu recikliranog malom stolu , ili koristiti oblači ili nisku komodu . U ormar će poslužiti kao spremište za stol posteljinu , srebrni i jela .

Dvostruku svrhu Stolovi

studenti ili bilo tko trebaju studijski prostor možda želite uzeti u obzir kombinirajući blagovaonom i rad područja kako bi se povećala malo prostora za svaku . Čvrst stol s velikim bočnim ladicama je idealan . Koristite jednu ladicu za radove , olovkama i drugim studijskim potrebama , i koristiti drugi za mjesto postavke , stol posteljinu i tako dalje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016036066.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.