Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Kako Ukrasite Jelly kabinet

Žele ormari ili ormari su male , uske ormari prva koriste Amiša pohraniti domaći konzervirane robe . Rustikalni i zemlja u dizajnu , oni u rasponu veličina od tri noge do pet metara visok - ali širok samo oko dva metra - i može sjediti na podu ili na pult . Danas , možete pronaći mliječ ormarića na mnogim antičkim trgovinama ili ih kupiti novi . Mnogi ljudi ih koriste kao dekorativni pohranu u različitim sobama u kući , a ne samokuhinja . Upute Screenshot
1

Pričvrstite prešanog ili ovjerene limene ploče na bočnim stranama ormara ili na prednjoj strani vrata za prilagođeni izgled . Također možete slikati dizajn na vašem ormaru . Najbolji način da obrađuju završiti , međutim, da je jednostavno napustiti završiti samo u ormaru , osim ako se obnovi jedan . Istrošeni , rustikalni izgled mliječi ormarića je dio njihove žalbe . Čak i novi ormarići često dolaze s nekim s predumišljajem uznemirujuće na kraju utrke.
2

stavi neke ukrasne predmete na vrhu mliječ kabineta . To će učiniti da izgleda viši i dati mu više dekorativni učinak . Izaberite stvari koje će nadopuniti državu izgled kabineta , kao što je tin zvijezda, rustikalni drveni umjetnosti i stare staklenke . Zelena biljka također izgleda lijepo i daje mu neku boju
3

otvoriti kabineta ladice i objesiti lijepe tekstil nad njima , kao što su ručno vezenim kuhinjske krpe i čipkasto stol trkača . - koristiti gost ručnike , ako se stavljanje u kabinet u kupaonici . Mali poplun izgleda lijepo i dobro radi i ako jekabinet je u dnevnoj sobi .
4

Napunite police sa sličnim stavkama koje će nastaviti rustikalni , zemlji temu . Zbirka lutaka će izgledati odlično u mliječi ormaru djevojčici sobu . Skup antičkih šalica dobro radi na policama želejasta ormaru u kuhinji ili blagovaonici . Ako želite koristiti hladetinu ormar za skladištenje , pokušajte klizna pletenim košarama na donje dvije police . Oboje su dekorativne i funkcionalne . Zatim ispunite gornjoj polici s nečim dekorativne , kao što su svijeće , fotografije u okvirima ili sezonske dekor poput sitnih bundeve i pada list vijence .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016036122.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.