Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Namještaj za kuhinje >> Content

Što jeHoosier Kabinet

?Hoosier kabinet je dizajniran i proizveden od strane Hoosier Manufacturing Company u New Castle u Indiani , na prijelazu u 20. stoljeće . Hoosier kabineta jeslobodno stojeći rad u kuhinji jedinica koja je bila vrlo popularna u Americi u ranim 1900-tim prije izuma zid cabinetry i counter vrhovima . Povijest

Kuhanje i pečenje u ranom 20. stoljeću bila je radno intenzivna . Supermarketi nije se pojavila i opće trgovinama rijetko provodi pokvarljivih proizvoda . Domaćice su morali napraviti većinu jela od nule i koristi mnogo brašno i kvasac agenata . Hoosier kabinet je dizajniran s tim stvarima na umu .
Značajke

Hoosier kabinet istaknuta na izvlačenje porculan brojač, veliki brašno bin /sito , šećer za smeće , sol kutija , začinsko staklenke , tin kruh ladice i aparat za kavu /čaj posudama . Neki imao metalni stalak za lonce i tave . Bilo je i ladice za pohranu kuhinjski pribor . Regali na unutrašnjoj najboljih vrata ormara su korišteni za prikaz mjerne ljestvice ili recept kartice .

Specifikacije

Hoosier ormari su izrađeni od hrastovine i sjeo na Tijelo . Oni su se sastojala od duboke osnovnog dijela sadrži ladice i jedan veliki ormar , i više plitkom gornjem dijelu koji sadrži police, kutije i ormare . Ta dva dijela su se pridružili i metalnih kanala, koji drže klizna porculan brojač . Općenito , Hoosier ormari su 4 metra širine , 6 metara visok i 2 metra dubine .
The Hoosier Kabinet je odbijenu

Bilo je mnogo drugih proizvođača Hoosier tipa ormariće , kao što je GI Prodavatelji i sinovi, McDougall i Boone . Međutim , s izum zid cabinetry i counter vrhovima oko 1930 ,Hoosier ormar pao u nemilost , a većina proizvođača iziđe poslovanja ubrzo nakon toga .
Dragocjen kolekcionarski
< br >

Hoosier ormari su vrlo collectible i postaju sve teže naći . Oni suvažan dio Americana i naplaćuju u skladu s tim .


od:http://vrt.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1016036150.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.