Kako izgraditi kamin rešetki s cijevi

moderna odvesti na staromodan grijanje kuće jezakrivljena cijev rešetka u drvo paljenjem kamin . Ova vrsta rešetki zagrijava zrak u cijevi i gura zrak u prostoriji u više stabilan i učinkovit način , a ne davećina topline generira pobjeći u kuću kroz dimnjak i dimnjak . Izgradnja ove puše naribati izrađena od čeličnih cijevi zahtijeva jednostavne alate i motorizirane ventilator spojen na cijevi . To je ono što vam je potrebno
36 - po - jedan inčni čeličnih cijevi ( 5 ) pregled, 11 -po - jedan inčni čelična traka
12 - inčni duboko čelična
Tape mjera
Tablica vise
Tube Bender Screenshot Akumulatorske bušilice
1/4-inch promjer karbida - savjet malo
1/2-by-1/4-inch zakovicama
Rivet bušiti
puhala jedinici
Screenshot Prikaži više uputa
1

izmjeriti dubinu kamina i oduzimati 2 inča . Ovo mjerenje jedubina kamin rešetke . Na primjer ,kamin koji je 14 centimetara duboko će imati 12 - inčni duboko rešetku , ostavljajući inčni prazninu ispred i iza rešetki .
2

Grip36 - inčni čelične cijevi , s 1 - inčni promjer , na stol vise. Zatvorite vise na cijev 12 inča s jednog kraja .
3

Stavite cijev Bender preko čelične cijevi . Bend kut od 90 stupnjeva u čelične cijevi, gdjecijev izlazi iz vise . Pustite vise jednomčelik je savijena , ali ne uzeti cijev iz škripca .
4

Gripčelične cijevi u škripcu 4 inča od 90 - stupnjeva zavoj . Ovaj 4 inča dodan u 12 inča ranije i90 stupnjeva zavoj , stavlja vise oko 20 centimetara od kraja cijevimjerna započeo u u početku .
5

Bendcijevi na kut90 stupnjeva . Ovaj kut 90 stupnjeva treba saviti u suprotnom smjeru prvog zavoja , činećicijevi izgleda kao " C " Nastaviti što je ukupno pet 36 - po - jedan inčni čeličnih cijevi u ovoj formi .
6

Izbušite 1/4-inch rupu u vrhu u obliku slova C cijevi , usmjeren 1/2 centimetar od ruba , pomoću 1/4-inch promjera karbida savjetom svrdlo i akumulatorske bušilice .
7

Drill pet usmjeren 1/4-inch rupe , 1 inč , na 11. - inčni trake od čelika , koristeći 1/4-inch promjera karbida savjetom svrdlo je . Početak i kraj rupe 1 centimetar od rubova .
8

Spojite pet cijevi s čeličnom trakom kroz izbušene rupe na vrhu koriste 1/2-by-1/4-inch čelične zakovice izakovice punch .
9

Flip rešetku iznad . Izbušite rupe u 1/4-inch vidljivih strane dnu svake cijevi , usmjeren 1 centimetar i osam centimetara od ruba , pomoću 1/4-inch promjera karbida savjetom svrdlo i akumulatorske bušilice .

10

Izbušite 1/4-inch rupu u vrhu 12 - inčni čelika bazu , usmjeren jedan centimetar i 8 cm od ruba , koristeći 1/4-inch promjera karbida savjetom svrdlo je i akumulatorske bušilice .
11

Pričvrstite bazu , naopako , da se rupe u kaminu dnu , koristeći 1/2-by-1/4-inch čelične zakovice i zakovice bušiti .

12

Kupnja puhala jedinicu da stane na dnu rupe u cijevi rešetke . Pričvrstite jedinicu puhala na rešetki kao i po uputama puhala proizvođača .

Kako popraviti Vinyl namještaj

Vinyl namještaja stvara izgled kože bez skupih cijena krpa . Loša strana vinila je to nije tako izdržljiv kao koža . To ga čini više osjetljiv na rupe i suzama . Ako ste pronašli malu rupu u vašem namještaja , tu jejednostavan i jeftin način za rješa

Více >