Sekcijska Namještaj Ideje

presjeka namještaj vam omogućuje da maksimalno raspoloživi prostor i dati dodatno sjedalo . Bilo da se odlučite tradicionalni sekcijska s rukom na svakom kraju ili jedan od popularnih sectionals s ležaljku na jednom kraju , opcije su dosta . Odaberite maketu ili imaju sekcijska prilagoditi kako bi odgovarao svoj ​​dom . To može potrajati i dulje donijeti prilagođeno kauč u svoj dom , ali i mogućnost da dizajnirate svoj ​​komadić je dobro isplati čekati . Moderni

Moderni sectionals promicanju čistih ravnih linija i često sadrže poliranog metala u svojim nacrtima . Potražite elegantnim izvedbama s bijelom ili crnom kožom . Ostale tkanine obuhvaćaju čupava baršun , sjajnu vinil i ugljen trapera među ostalima . Ležaljke opcije variraju od kockast četvornih dizajna za zaokružili kružne rubove koji strše na kraju sofe . Ovisno o stilu koji želite prenijeti , minimalistički goloruk verzije sectionals su dostupni kao dobro . Razmotrite svoj ​​dnevni korištenje , kao i stil donijeti kući Profilna koja je i vizualno atraktivan i funkcionalan .
Država Chic

svježim zemlje šik izgled, odaberite presjeka s podebljanim pruge ili uzorkom poput amrelčina . Ogroman jastuk- top sectionals raditi i za ovaj dizajn sheme . Ako ne možete naći uzorak koji odgovara vašem ukusu , potražite neutralnom presjeka s rukama na oba kraja i stavite kolekciju od bacanja jastuka s motivima poput pijetlove vintage cvjetnim uzorcima i bilja . Ili , ažurirati stari sekcijska sa izrazitom bijelom presvlakom i ono s bacanje jastuci u bijelog platna s cura Pale blues i lavenders .
Eklektičan

Potražite na uzorak i boja za izradu žarište s presjeka . Palac kroz uzorak knjiga od tkanine mogućnosti pronaći presjeka kauč koji će povući svoj ​​dizajn zajedno . Ili početi s kaučem uzorkom i razvijati svoju sobu oko eklektik uzorak , ili analizirati postojeću opremu i pribor koji će vam pomoći razviti shemu boja . Na primjer , ako ste kopala i kupovala i izvor zbirku komada s Teal , čokolade i krem tonovima , odabrati grafički otisak s cura od vrhnja i Teal , ili ići na houndstooth uzorak u čokoladi i pokriti ga s safir i ususret bacanja jastuci .

druge ideje

Uzmite presjeka temu iz svog životnog prostora u kuhinji . Potražite drvenih klupa sectionals korner u vašoj kuhinji se stvorili doručak gluho . Uparivanje s malom kuhinjskom stolu i jedan ili dva akcent stolice za quirky mjestu pijuckati čaj u jutarnjim satima . Ili , dizajn klupa stilu sekcijska za svoju kuhinju ili blagovaonicu . Klupa za sjedenje zahtijeva malo prostora ( nema prostor potreban iza stolice ) i nudi vrijedne dodatne sjedećih opcije za velike obitelji ili za svakoga tko voli da se zabavljaju . Smjestiti svoj ​​banket sekcijska oko prozora za optimalnim pogleda i svjetlosti .

Kako očistiti drvena stolica za ljuljanje

Drveni ljulja stolica ljubljena obitelji heirlooms . Mnogi se prenose s generacije na generaciju . Kad nije u uporabi postaju prljavim i prašnjavim tijekom vremena . Ako se ne održava , drvene stolice za ljuljanje postati izgreben i dosadan . Površin

Více >