Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Što je La - Z - Boy Fabric Zaštita

? La - Z - Boy namještaj trgovci često nude svojim klijentima " tkanina zaštita " Usluga za dodatne naknade . Ova usluga obično uključuje kemijski tretiranjem tkanine odoljeti mrlje i nositi . Kupci koji kupuju zaštitu mogu također dobiti proširenoj jamstvo . No, oni bi trebali biti svjesni da su ti planovi dolaze od dilera , a ne La - Z - Boy . Sama tvrtka ne nudi niti podržava takve planove . La - Z - Boy Tvrtka

Iako najpoznatiji kao tvorac ležaljkama , La - Z - Boy proizvodi cijeli niz namještaja u oko pola tuceta marke . La - Z - Boy Marka se fokusira na dnevnoj sobi i obiteljska soba namještaja , uključujući fotelje i sectionals ; pragovi ; Turci ; kava , kraj i povremeno stolovi ; i medijske centre . Tvrtka prodaje La - Z - Boy proizvode kako u nezavisnim trgovinama namještaja i kroz mrežu od " marke" prodajnih mjesta , uključujući i La -Z- Boy Namještaj Galerije , koji su trgovina posvećena isključivo La - Z - Boy proizvoda i La - Z- Boy Comfort Studios , koji su posebni dijelovi općim trgovinama namještaja . Prema tvrtke je 2011 godišnje izvješće ,mreže uključeno 304 namještaj galerije i 526 Comfort Studios . Međutim , 90 posto od tih marki poslovnice neovisno vlasništvu koncesije . Sama tvrtka posjeduje samo 83 namještaj galerije .

Trgovci i stav tvrtke

La -Z- Boy web naglašava da su planovi za zaštitu tkanina prodao nezavisni namještaj dilera i franšize - ne La - Z- Boy . Tvrtka kaže da niti daje , niti podržava bilo kakve planove za zaštitu tkanina . Ona savjetuje klijente s pitanja ili pritužbe o zaštiti tkanina kontaktirati prodavaču koji im je prodao plan na prvom mjestu .
Što je tkanina za zaštitu ?

zaštita tkanine obično znači tretiranjem tkanine s kemikalijom koja bi trebala spriječiti mrlje od postavljanja u vlakna , zadržati boju od izbljeđivanja i smanjiti trenje trošenje vlakana . Od La - Z - Boy nije uključena u pružanje planove zaštite , pojedini trgovci bi svoja vlastita rješenja . Neki La -Z- Boy Namještaj galerije u Oregonu , primjerice , ugovorena s Guardiana zaštitu bilja se pružati zaštitu tkanina . Skrbnicima uslugu liječenje namještaj s Agencija za zaštitu okoliša odobrio kemikaliju , opskrbu priborom za čišćenje za kupce i jamči zaštitu za pet godina.
Što La - Z - Boy ponude

Trgovci prodati planove zaštite tkanine kao dodatak jamstvu dostupnim iz La - Z- Boy . Proizvođač reklamira " cijeli život " jamstvo na svoje proizvode , ali na uobičajenom naslonjača , to životno pokrivenost odnosi samo na okvir i stvarne zavaljen mehanizam . Tkanina je pod jamstvom za samo godinu dana, a čak i tada ,jamstvo se odnosi samo na tkanini odvajanja , šava neuspjeha i gubitka Tkanina je " riskirati " koji je u biti" mutnoća " na površini tkanine . Jamstvo ne pokriva mrlja ili blijedi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036239.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.