Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Sekcijska Ideje

Pri odlučivanju o presjeka kauč , uzeti u obzirveličina i svrha sobi . . Sectionals često udobno može smjestiti nekoliko ljudi na posjeti i osigurati dovoljno prostora Lounging čitati i gledati televiziju malo planiranja i eksperimentiranja s različitim pribor i namještaj dogovoru će unaprijediti presjeka kauč i stvoriti dekorativni i ugodan boravak . Razmatranja

Sekcijska sofe dobro raditi u oba casual i više formalnih postavki , ovisno o tkanini i oblika . Sectionals nude dodatni prostor za sjedenje za male sobe i velike sectionals popuniti prostor u veće sobe , često se smanjuje potreba za ostali namještaj . Tu može biti samonekoliko izbora za uređenje vašeg presjeka kauč u sobi . Da biste uštedjeli vrijeme , napraviti malu izruga- up na papiru sa smanjenom presjeka , utvrditi najprikladniju veličinu, stil i raspored .

Sofa Povećanja

ukrasite presjeka kauč dodavanjem boje i šarm s različitim ukrasima . Šarene baca u tekstura i uzoraka ne samo koordinirati boja svoju sobu , ali vas zagrijati u hladnim noćima . Stavitenekoliko različitih boja baca na strateškim mjestima , akokauč je dovoljno velik . Dodaj jastuke na vaš kauč za udobnost i ljepotu . Neutralne boje sofe su poboljšane jastucima različitih grafike i tekstura . S kariranoj ili print tkanina , dodati različite jastuke beru različite boje u presjeka .
Okolnanastavna

Dodaj uski stol u knjižnici , iza najduži područje kauču , s malom svjetiljkom ,vaza s cvijećem i drugim ukrasnim dodacima . Mnogi sectionals dolaze s velikim Osmanlija taj zamjena za središnji stolić ; dodajte veliku ladicu za držanje čaša i grickalice . Kao drugi izbor ,stakla top stolić će dodati osjećaj prostora u sobi . Oblik stoliću mogao slijediti oblik presjeka .

Soba Pozadina

velike slike iznad sofe dodati na atraktivnosti sobi , dajući sobi završio izgled . Uz suvremenu kože ili mikro antilop kauč , dodajte velike apstraktne slike s jednostavnim okvirima . Ako se odlučite za više tradicionalnih presjeka , objesiti reprezentacijski umjetnosti s kitnjastim okvirima . Budite kreativni uz zid dekor i obojiti zidove da koordinira boje u različitim teksturama i prugama .
Razno Ideje

presjeka može se podijeliti na dva ili tri različita komada namještaja stvoriti više otvoren pogled , dopušta prostor za dodatne stolice , kao i podne jastuke za dodatnu sjedenje . Ako ste ograničeni u prostoru , koje se gnijezde tablice ili funkcionalnih TV stolovi zauzimaju malo prostora . Dodaj različite prostirke oko sofe akokat nije sagom .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036263.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.