Koje vrste drva za kauč

?Okvir kauč i stupanj kvalitete s kojom je konstruiran će odrediti dugovječnost vaš sljedeći dnevni boravak skupa . Presvlake je važno kao dobro . Ako ste kupilinajviši stupanj kožne , aliokvir nije pravilno izgrađena , to neće trajati jako dugo . Drvo se koristi za izgradnju kauč ide dug put u određivanju njegove kvalitete . Drvo Matters

okvir svog kauča ili dnevni boravak skupa je krv svojim dizajnom , kao i njegova sposobnost da se držite se tijekom godina . Ako ne planirate na korištenje kauč svaki dan , a možete ga vidjeti kao privremeno rješenje , možda iokvir neće uzeti puno u svoju odluku . Međutim , ako imate djecu i kućne ljubimce koji će se skakanje na i izvan kauč , morate uzeti u obzir vrstu drva koja se koristi u njegovoj izgradnji . Jeftinije razreda drva i materijala koji se koriste na sofi neće održati do trošenja i habanja svakodnevnu uporabu za vrlo dugo .
Peći sušene

Većina drvo koristi o kvaliteti sofama je peći sušene . Drvo dobiva suši u peći , što jeuređaj za visoke temperature se koristi za liječenje keramike . Kadse drvo suši u peći , sve vlage uklanja se iz drva . To sprječava drvo iz savijanje i klanjanje tijekom vremena , što može doprinijeti pucanja. Drvo ima vlage unutar svojih žitarica , a ako to nije peći sušene , da vlaga će s vremenom ispariti , mijenja svoj oblik u drvu i dodavanje nepotrebnog stresa na zrnu .

Hardwoods su najbolje

Većina tvrdog drva koriste za kauč koji se peći osušenoj su prihvatljivi kao mjerilo kvalitete za svog kauča . Neki popularni i pouzdani su tvrdog drva hrasta i javora , zbog svoje sposobnosti da ostariti dobro s jakim trajnost . To je vrlo teško ispucati tvrdog drveta poput javora i hrasta , kada se koristi na sofi . Metalni okviri se također može koristiti i na sofama , ali oni nisu toliko česte . Povremeno , proizvođači će koristiti kombinaciju drveta i metala uštedjeti na troškovima , a pruža čvršći kauč nego jedan izgrađen s manje skupo drvo . Ove šume su obično sklopljen s maticama i ljepilo za drvo , a ponekad i vijcima .

Woods izbjeći

Bor i smreka se koristi na jeftinijim Sofe . Ove šume , međutim , su mekši u prirodi i može ispucati mnogo lakše nego hrasta ili javora . Ako proračun dopušta , izbjegavajte ove vrste drveta , ako ste zabrinuti s dugovječnosti i trajnosti . Iverica jenajjeftinija opcija za kauču i ne stoje vrlo dobro . Ovaj jeftinije drvo često se održava zajedno s čavlima ili spajalicama , što se također ne Bond vrlo dobro na drva . Tijekom vremena , ovaj tip gradnje također može pridonijeti pucanja okvira .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Savjeti za čišćenje presvlake

Možete očistiti presvlake sebe ako držati nekoliko stvari na umu . Korištenje kvalitetan sapun i profesionalnu opremu će dati najbolje rezultate . Slijedite upute na etiketi . Previše sapun može stvoriti kaskadu mjehurića koja preljeva u veliki nered

Více >