Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Što su Sofa Okviri obično sastoji od

?Kauč je možda jedna od najvažnijih kupi za dnevni boravak . Bez nje , ne možete udobno uživati ​​u omiljenim filmovima ili provesti vrijeme s obitelji i prijateljima u ugodnom ambijentu sjedi . Međutim , kada kupujete za kauč , važno je znati štokauč izrađen je od , uključujući okvira , jer je to bitno za određivanje kvalitete . Izgradnja

najčešći materijal za kauč - frame gradnje je drvo , alivrsta drva čini razliku u ukupnoj kvaliteti i strukturni integritet . Na primjer , niske kvalitete kauč okviri često su izrađene od iverice , dok suvisoke kvalitete kauč će imati okvir izrađen od peći sušene tvrdo . Peći sušene okviri sunajbolje , kao peć za sušenje uklanja svu vlagu koja se u drvo , što je rezultiralo u više stabilan , dugotrajnije i kvalitetnije okvira .
Utvrđivanje konstrukcija okvira Vid < br >

Jedan od najlakših načina da odredite vrstu okvira koristi , osim pita prodavač , je da jednostavno podigne jedan kraj kauča . Teže kauč je često indikativno kvalitetnog peći sušene tvrdo okvira . Svjetlije sofe lako izdigle može ukazivati ​​na okvir niže kvalitete , kao što su one izrađene od mekog bora ili iverice .
Troškovi Usporedba

dobar pokazatelj razlika u okvir ( kao i tkanina , spirale i jastuka ispunu) jecijena . Skuplji kauč često ukazuje na to da su kvalitetniji proizvodi koriste u izradi kauču . Na primjer , $ 500 kauč može se izvršiti putem mekog borovu okvir ili iverice okvir, niske kvalitete pjene i udaranje unutar jastuka i niske kvalitete presvlake tkanina . U međuvremenu ,kauč u sličnom stilu može koštati više od 2500 $ , ali će se s visokokvalitetnom peći sušene okvira u , pravim izvorima , visokokvalitetne pjene jastucima i kvalitetnog (često prilagodljiv ) presvlake .
< Br >
Alternativna Frame Materijali

treba napomenuti da je sofa okviri nisu uvijek izrađene od drva . U stvari , sofa okviri također mogu biti izrađene od plastike ili metala , iako su rjeđi . Nadalje , ovi okviri imaju jednako mnogo varijabli kao svoje češćih drvo - frame kolegama . Plastični okviri i metalni okviri mogu biti ili niske kvalitete i slab , ili jednako kvalitetan kao peći sušene drva okvira . Dakle , važno je da uvijek temeljito istraživanje kauč prije kupnje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036270.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.