briga & Čišćenje od cedrovine Chest

Uz pravilnu njegu i čišćenje ,cedrovine prsima će zadržati svoju prirodnu ljepotu generacijama . Spremanje ili prikaz cedar prsa u sobi koja održava visoku razinu vlažnosti ne preporuča . Rutinu njege razmatranja

Prašina svoj ​​cedar prsa na regularnoj osnovi , koristeći ili mekom krpom ili mekom bristled vakuum četkom . Ako se odlučite za vosak noviju prsa , povremeno očistite ulje sapun za čišćenje . To će eliminirati mogućnost voska graditi-gore . Kada nanijeti vosak , koristite prijedlog koji ide s drva .
Popravak razmatranja

duboke ogrebotine i mrlje obično će zahtijevati završnu obradu , ali to je ponekad moguće cover manjim ogrebotinama , pa čak i pukotine s Zalijepi voska .
Upozorenje

Izbjegavajte korištenje voskove i sprej za nokte proizvode koji sadrže silikon . Silikon nakupine čini teže učiniti budući lakiranja rad na prsima . Nikada ne stavljajte vazu s cvijećem ili čašu vode izravno na cedra površini .

Kako napravitiksilofon Coffee Table

A ksilofon je ravna površina i neočekivana prisutnost u dnevnom boravku bi tozanimljiva i vrijedna razgovor komad kada je ugrađen u stolić . Ksilofon igrači , udaraljkaša , ljubitelji glazbe , pa čak išire javnosti obično cijenim takav komad namješta

Více >