Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Futon Cover Ideje

futon jeupotrebljiv komad namještaja , radi jednako dobro iu dnevni boravak ili sobu za goste . Kada je u uspravnom položaju ,futon služi kao kauč . Preklopiti , to je korisna kao krevet . Futons dolaze u različitim stilovima i varijacijama . Kao i loši madraci , futon madraca se nalaze u različitim stupnjevima debljine i čvrstoće . Futon madrac treba imati pokriće da i dalje ostane u najboljoj formi moguće. Uskladite pokrov na dekor svoje sobe . Tamna boja

Ako vaš futon služi kao primarni sjedenje u sobi , korištenje tamno, jednobojnu za naslovnicu . Tamna boja će sakriti sve potencijalne mrlje . Kupiti jastuke u svjetliju nijansu od naslovnice boje za više gotovih izgled . Pobrinite se da Vaš futon poklopac je izrađen od pamuka /poliestera spoj ili muslina sukno, koje su vrlo izdržljiv .
Vinyl Cover

Za klasični prvostupnika - jastučić izgled , odlučiti za vinil futon pokrova , dostupan u širokom rasponu boja opcije . Ovaj materijal izgleda kao koža , ali je mnogo jeftiniji . To jedobar izbor za one koji koriste futon za sjedenje uz TV i jede . Prehrambeni mrlje očistiti lako , a tekućina ne apsorbira u madrac ispod poklopca .
Microsuede

microsuede futon cover dodajehigh - class osjećati u sobi. Ovaj materijal dolazi u mnogo boja u rasponu od klasične tamno smeđe do svijetlo kraljevske ljubičaste . Izlijevanje očistiti lako od ove vrste pokrova , amaterijal je vrlo mekan na dodir .
Promjenljivo Covers

futon cover može bitipredmet pustiti svoje osobnost sjaji kroz . Ako uživate česte promjene u svoju sobu dizajn , kupiti nekoliko futon pokriva . Za razliku od kauča , možete lako promijeniti pokrivače i dodati novi život u sobi. Kad god raspoloženje štrajkova , možete izmisliti prostor odlaskom iz podebljano cvjetnim uzorkom na poniženi neutralne boje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036509.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.