Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Presvlake Ručni alati

Svatko tko je ikada imaokauč profesionalno reupholstered vjerojatno dobio prilično šok kada je došao do plaćanja računa . Reupholstering je često skuplji od kupnje novog zamjenu . No , uz odgovarajuće alate , to stvarno nije teško zaprosječno do-it - yourselfer inovca ćete spremiti , učinit će to vrijednotruda . S pravim alatima u ruci , nikada ne zaboravite staru poslovicu " mjeru dva puta , izrezati jednom. " Škare krojački Na
Investirajte u dobar par krojački škare .

krojački škare su posebno izrađene za teške uvjete tkanine te su vrlo oštri prema dolje do vrha za rezanje precizne ugla . Oni su napravili s krivotvorenim metala za snagu , dolaze u 9 , 10 i 12 inča duljine i dizajnirani su kako bi se smanjila ruke zamor . ( Izvor 6 )
presvlake spajalica Screenshot
Možete koristiti redovito sortirano pištolj ili high - power presvlake klamerica .

Postoje mnoge vrste presvlaka klamarice dostupne , od elektroenergetskih klamarice na ručno " čekićari tackers . " Snaga presvlake klamerica jespecijalizirani sortirano pištolj koji je dizajniran za materijalima i oblicima namještaja . Čekić Tacker jepriručnik ručni alat koji nalikuje čekić . To je učitan s presvlakama uzdama i snagu udaraca čekićem po glavi u odnosu na površinu za tisak i gura čavao u okvir.
Spajalica Remover

Vjerojatno ćete ukloniti mnoge Staples , pa dobiti maknuti da je udobna za vas .

klamerica maknuti je potrebna za polijetanje stari presvlake tkanina koje je spojen na okvir . Neki sortirana ralica su dizajnirani kako bi se maknuti čavlići .
Dijagonalu kliješta
Kadtvrdoglavi sortirano neće izaći , koristite kliješta .

Dijagonalno kliješta su potrebne da se povuku iz Staples ako sortirana maknuti lifta , ali ne u potpunosti ukloniti samljeli . Ovaj alat je često dizajniran s oštrim između ručke i nos za odsijecanjem komada sortirano premala za povlačenjem .

Nosilima
nosila se koristi za skidanjeflasteri čvrsto .

Postoje tri vrste nosilima . Prvo je" guska vrat " koja sliči mali valjak ; na kraju drške jeduguljasta oblika bloka sa zubima koji kuka u flasteri i protežu se čvrsto . Ona pruža izvrsnu poluge te jenosila izbor za mnoge Upholsterers . Drugo , je" ne- guska vrat . " Ova vrsta je izrađen od drveta . To je 8 inča dugo od 3 do 4 cm širine , a ima blagi oblik pješčanog sata doruka može držatisredstvo oko sredine . Ona ima čelične zube na jednom kraju na držanjeflasteri igume valovitog stražar na drugom kraju se zaštitili izloženih drva . Prošli je" vilica nosilima . " To sliči kliješta s 3 1/2 inčnim čeljusti da koštac tkanine ili remenje tako da se može izvući sigurno .
Gurajući alat Screenshot
gurajući alat je super za uzimajući uvučen tkanina u to teško dostupnim mjestima .

gurajući alat je izrađen za stavljanje u zvijezda i uzimajući u teško dostupnim mjestima . To sliči rezanja nož , s glatkom , plastične ili metalne oštrice , koja je i čvrsti i fleksibilni , dizajniran ugurati u materijalu bez snagging .

Gumeni bat
Gumeni Mallets pobijedio ' t oštetiti namještaj .

teške uvjete gumeni bat se koristi za instalaciju čavlić trake i jom hvata bez oštećenja drva dio namještaja .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036561.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.