Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Anilin kože Liječenje

Koža dolazi u nekoliko tipova prema tome kako su oni preplanula i naknadno se tretiraju . Top razinu zrna dolazi iz najgornji sloj skrovište i je od najkvalitetnijih . Anilinske koža su top zrna koža tretirani za prikaz različitih karakteristika . Anilina koža dolaze u čistom anilina , zaštićenog anilina i polu - anilina oblicima . Svaka vrsta je stalo na drugačiji način. Razlikovanje anilina Koža

Pure anilina koža je vrh zrna koža koja je obojena u boji , bez primjene bilo pigmenata . Prirodna obilježja na koži mogu se vidjeti u čistom anilina kao što ozdravi ožiljke, ogrebotina i bora . Ova koža će razviti bogatu patinu s vremenom i da će nestati s produljenog izlaganja suncu . Zaštićeni anilin kože , dodaje pigment za postojanosti boje i jasan kaput se prikrilo nepravilnosti u skrovište . Zaštićeni anilin je izdržljiv , otporan na sunce i dugo nosio . Kožnih sadrži malu količinu pigmenta ili jasnog cilja , dopuštajući skrivanje nepravilnosti pokazati kroz , a nudi neke dosljednost boja i nestati zaštitu .
Briga za Pure anilina koža
< p > Pure anilina koža ima bogatu i vrlo mekana tekstura , a još je u boji . Ove uši su obično rezervirana za custom rad jer su visoke održavanje . Čista anilina koža će upiti kap vode i zatamniti površinu . Ova koža zahtijeva redovito održavanje s profesionalnim proizvoda za čišćenje koje tvrtka koja se bavi u kožnim proizvodima . Saddle sapun , namještaja za nokte ili ulja treba izbjegavati . Hrana proliti na kožu treba odmah apsorbira suhom krpom i ostaviti da se osuši . Trljanje će potamniti i obojiti kožu . Čista anilina će ostati cool u ljeto i toplo zimi zbog svoje prozračne površine .
Briga za Polu - alkalne koža

kap vode stavljen na polu - alkalna koža će kuglice i ostaju na površini . Koža može postati vruće ljeto i hladna zimi zbog svoje pigmentacije i /ili svjetlo sloj jasnim premaz , alikoža će biti prilično mekom i podatnom . Polu - anilina koža treba povremeno održavanje , ali neće uprljati , suha ili crack lako ako se ne liječi . Vlažnom krpom mogu se koristiti da bi se apsorbirali izlijevanje površine . Niska alkalna čistač koristi dva do tri putagodišnje će zadržati jasnu kaput netaknuti .
Zaštićeni Anilinska Njega

Zaštićeni anilin koža jetip najčešće koristi u proizvodnji automobila . Zaštićeni anilin kože ne može apsorbirati tekućine zbog svoje pigmentacije i jako premazan jasnu završiti . Tekućina prolije na zaštićenim anilinima može se lako ukloniti vlažnom krpom . Kabrioleti i sunroof strukirana vozila se obično rade sa zaštićenom anilin kože jer je izdržljiv i otporan na blijedi u suncu . Niska alkalna čistač će tretirati površinu zaštićenih analines bez oštećenja jasno kaput . Dva putagodišnje sepreporuča primjena vrijeme kako bi se izbjegle bilo kakve krut ili šišanje na jasan prekrivene površine .

Znakovi Nestručno čistiju izbor

vode kapljica Test bi trebao biti korišten prije odabira proizvoda za čišćenje . Akovoda se apsorbira ikoža potamni , to je čista anilina . Proizvodi formulirani za polufinale i zaštićenih anilina koža se koristi za liječenje jasnu kaput završiti i može oštetiti nezaštićeni anilina kožnu sakriti . Proizvodi su dizajnirani za čiste anilina će ostati na površini od drugih koža i stvoriti sklizak , masnu završiti .

Koža testiranje i stručne savjete o čišćenju izbor proizvoda će jamčiti dug život za svoju kožu .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036563.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.