DIY Futon Frame

tradicionalni japanski futon je stekao široku popularnost kao funkcionalna kauč - krevet namještaja komadu . To je zajednički pronaći futons u dnevnim sobama , obiteljskim sobama , uredima, domovima , studijima i spavaće sobe . Napravite vlastiti do-it -yourself futon okvir i kupiti futon madrac otkriti prednosti ovog azijskog komad namještaja . Bi - fold Frame

Jedan od najčešćih futon stilova jedvo puta okvir s oružjem . Ovaj futon stil je dva nasloni za ruke , koji su ujedno i nogu oslonaca futon , dva nosila ili dugim komadima drveta koje povezuju dvije ruku end komada i tom oblikubaze futon isjedala i naslonakoji preklopite na poziciji krevet
Futon skupština

izgraditi bazu futon spajanjem dva nosila - . jedan u prednjem i jedan u leđa - do dva komada ruke . Koristite dao hardver , obično vijke i matice , tako da slobodno spajanje tih komada zajedno . Ostavite vijke labave umetnuti naslona i sjedala dijelove u kadar .

Spojite naslon sjedala na dijelu futon s hardverom uvjetom , obično clevis pin i Cotter pin na obje strane , prema futon život . Ova vrsta pin će da uređaj preklopite stan i da se uzdigao do položaja za sjedenje sa strane sjedala i naslona preostalih povezan .

To jetočka za spajanje valjke na stranama sjedala i naslona , koji će olakšavaju pomicanje futon u bilo kojem od dva mjesta.

postavite naslon i sklop sjedala na okvir baze futon . Poravnajte i stavite valjke na strane sjedala i naslona u utore na obje strane futon . Prije zatezanja vijci , dodajte ljepilo za drvo između naslona za ruke i nosilima da se na jedinicu dodatnu snagu . Nemojte previše stegnuti vijke .

Provjerite mehaniku vašeg futon . Da li to zamotana u sjedeći položaj lako i natrag dolje na krevet položaja lako kao i? Iakoskupština futon okvir je prilično jednostavan , možda ćete morati napraviti prilagodbe s valjaka ili vijaka .
Kupnja Vaše futon madrac

Možete kupiti futon madrac u mnogim bojama i printevima . Futon madraca dostupni su s prirodnog pamuka ili punjenja vune ili sintetičkih pjene nadjevima . Neki futon madraca također imaju unutarnje izvore poput konvencionalnog madraca . To je svestvar što je vaš prednost za svoju novu do-it -yourself futon .

Kako ukrasiti sobu s velikim sekcijska

Kad uređenje sobe s velikom presjeka kauč , odaberite funkcionalne još stilski stavke koje nadopunjuju stil sobe i pomiješati sa željenom temom ili interijera stilu . Također obratite pozornost na postavljanje stavki kako bi se oni uklopiti u te se k

Více >