Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Koje proizvode koristiti za kožnu garnituru Care

Koža namještaj stvarno može dati izjavu o svojoj sobi , dodajući ljepotu i bogatstvo , kao i udobnost . Uzimanjem pravilnu njegu vaše kože namještaja , što će osigurati da on i dalje Vam pružiti dopadljivim ljepote i luksuznim udobnost . Slijedite nekoliko jednostavnih postupaka za njegu vaše kože namještaja na redovnoj osnovi -koža će se poboljšati s godinama , a vi ćete uživati ​​u vaš namještaj u godinama koje dolaze . Stain Remover
Stain maknuti izrađene posebno za kožu pomoći će ukloniti i najtvrdokornije mrlje .

Neizbježno , tu će biti izlijevanje ili mrlje na vašoj kožnu garnituru , osobito ako imate djecu . Nakon što je proizvod napravljen posebno za uklanjanje mrlja od kože je važno , kao redoviti proizvodima za kućanstvo i čišćenje mogu oštetiti , mrlja ili discolor svoj ​​kožni namještaj . Koža jeporozni materijal , tako da što prije može doći do mrlja ,to bolje. Koristite tintu i uklanjanje mrlja riješiti većinu tvrdokornih mrlja poput tinte , ruža , kreda i hrane mrlje . Opet ,ključ je da se na mrlju brzo i slijedite upute .
Leather Cleaner Screenshot
pravo koža čistač će zadržati svoje kože u tip - top formi .

Koristi se jednom mjesečno , koža čistač će vam pomoći zadržati svoj ​​kožni namještaj prašine i prljavštine . Redoviti kože čišći ne samo ono što kaže da radi - on daje svoj ​​namještaj normalan , svakodnevni čišćenje te je najbolje koristiti prije uvjetovanja vaše kože . Koža čišćenje pravilno PH uravnotežen , tako da ne mrlja ili discolor vaš namještaj . Namještaj koji se čuva u više high - prometne površine ili se koristi češće i izloženi kućne ljubimce i /ili djeca će imati koristi od jačeg čistač .
Koža regenerator
< br > regenerator će zadržati svoj ​​kožni namještaj mekom i podatnom .

Stanje svoj ​​kožni namještaj na redovnoj osnovi zadržati kožu mekom i bez pucanja ili ljuštenja . Postoje mnoge kožne uređaja na tržištu , kao i " kućni lijek " - style kožna uređaja . Mink Ulje se koristi za hlađenje kože za nekoliko godina . To ide namalo teška i masna , ali jednom u ispolirani ,koža će upiti u ulju , ostavljajući iza sebe mekoću . Kao i kod bilo koje kožne proizvoda , testiranje mink ulje na nekom neupadljivom mjestu prije korištenja na cijeli komad namještaja .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036691.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.