Planovi za izradu kaputa Tree

Dlaka stabla su lijepa djela drva zgrade koje se ukida u korist kaput policama . Ove stoji jedinice se zamjenjuju se štedi prostor zidnih jedinica . Međutim ,kaput stablo jelijep komad namještaja koji možete proći zajedno sa svojom djecom ili prijateljima . Dlaka stablo jesimbol sporije i manje gužve vremenima , kada jejednostavan kaput stablo nije bilo previše u sobi , negojednostavno komad obliku funkcija sastanak . Planovi

Finding pravo dizajn za kaput stablo je bitno da se nečije uživanje u komadu . Akopremaz stablo je previše običan , nego to može bititrn u elegantan sobi . Akopremaz stablo je previše fancy to može biti teško za izgradnju i previše fancy da stane udobno u sobi . Uzimajući komada od svake vrste dizajna ili planu je takođeropcija, a može napraviti za neke vrlo jedinstvene komade .

Svi kaput stabla imaju primarnu " prtljažnik " što je običnobrusiti i lakirati 2x4 komad drveta . Grane može biti sve, od fantazija cut daske za metalne vješalice . Stopala su često manji odbori istog materijala kao " debla " .

Pijesak i lak svaki komad prije sklapanja kako bi se osiguralo stabilno izgradnju komadu . Koristite obje nokte i ljepilo za drvo držati komade zajedno, a ne jedan ilidrugi . Kombinacija nokte i ljepilo za drvo čini vrlo čvrste čekanju, a može spriječiti kaput stablo od urušavanja pod težinom kaputima .

Materijali

Postoje mnoge različite vrste drva koje možete koristiti napraviti kaput stablo . Metal se također može koristiti za stvaranje ove prekrasne komade . Nađi materijal koji najbolje odgovara potrebama kaputa stabla i vaš stil . Akopremaz stablo će biti visi treba koristitipuno teških ili mokrim kaputi i jakne , metalne ili tvrdo drvo poput hrasta . Akopremaz stablo samo da će se drži svjetlo jakne ili će se prvenstveno koristi za ukras , koristiti mekši drva kao što su bor .

Pobrinite se da sve alate potrebne za dovršenje projekta su dostupni . Akoalat nije dostupan , to može biti bolje kupiti funkcije , nego pokušava koristiti različite funkcije na način koji nije bio namijenjen . Prijatelji i obitelj se često može pomoći u pružanju alata u obliku kreditiranja alat , ali budite sigurni da se vrate alate u ispravnom stanju . Ovi alati mogu uključivati ​​stol vidio , brusilicom ili šmirgl papir , kist , čekić, čavle i ljepilo za drvo . Ostali alati za rezati ili spali dizajna u drvo se također može koristiti za dodavanje jedinstvena njuh do kaputa stabla .
Dorada Srpski Srpski

Wood koji je ostavio neokaljanim limenku brzo propadaju zbog vode ili trošenja . To je vrlo važno da mrlju drvo s vodonepropusnim brtvljenje . To se može učiniti u čvrste boje kako bi se slagala sobi je dekor ili u prirodnoj boji mrlja . Ovisno o tome koji tip mrlja koje želite koristiti , budite sigurni da slijedite upute točno i primijeniti ga u dobro ventiliranom prostoru .
Sigurnost

Uvijek imajte na umu da se nose zaštitne naočale dok je radio na kaputa stabla . Osim toga , nosite odgovarajuće radne rukavice kako bi se spriječilo posjekotina i pramene dok je radio . To može biti vrlo opasno raditi na drva ili metala projekte bez odgovarajuće sigurnosne opreme . Nikad ne riskirati s vašeg života ili tijela tijekom rada na ovom projektu .

Kako sofa kreveta Work

Prije negoje čovjek po imenu Bernard Castro došao na scenu , sofe nikada dovela dvostruke živote . Bili su fotelje, a samo sofe . Čak i danas , spava na sofi znači contorting i grčeve svoje tijelo kao najbolje moguće doći u položaj za spavanje , i od

Více >