DIY Pas sanduk kraj stolova

Pas sanduk kraj stolova može biti samo oko bilo koje veličine da stane bilo koji pas . Planovi za vaš kraj stola može varirati ovisno o veličini psa i stolić koji želite graditi , ali materijali i tehnike bi trebao bitiisti. Utvrđivanje pravu veličinu

pas sanduk treba čija veličina vašeg psa - biti ni prevelika niti premala . U idealnom slučaju ,sanduk trebao biti dovoljno velik dapas je u stanju okrenuti cijeli krug udobno u sanduk , ali ne više od 12 cm veći od psa po visini, širini ili dubini . Duljina stola treba bitiduljina vašeg psa od vrha nosa do baze repa plus 12 inča . Dakle , ako jepas bio 25 centimetara ,sanduk idealno bi bilo 37 centimetara . Ove mjere mogu nešto promijeniti da binamještaj uklapa u dekor , ali oni ne bi trebali razlikuju previše .

Materijala potrebnih

Za izgradnju pas sanduk kraj stol , potreban materijal će uključivati ​​dvije strane dvojke za okvir , 3/4-inch gustim bijelim drvenim daskama koje su 6 cm širine , jedan po dvoje za trim i jedan po dvoje ili jednog po četiri za okvir vrata . Također ćete trebati dvije male šarke i mali kvaka za vrata . Jednostavno šperploča može se koristiti za kat i natrag , aliljepše namještaj stupnja drva bi trebao biti korišten za vrh za bolju kvalitetu gotovih izgled . Da zaslon na vratima i sa strane , možete se odlučiti za korištenje jednog po dvoje ili manje letvice od drveta ili jednostavno koristiti zaslon ili žičane mreže .
Izgradnji strane stola

Koristite 6 - inčni - wide daske za strane stola , ostavljajući veliku prazninu od četiri inča ili više između njih dvoje prema vrhu sanduk kako bi se omogućilo protok zraka kroz i za pas vidjeti van. Ovo je mjesto gdje ćete bilo zaslon u tom području ili instalirati male letva daske stvoriti barova držati svog psa unutar sanduka . Možete napraviti unutarnji okvir za sve zidove iz jedne od onih ili jednog po dvoje jednostavno čineći kvadrat ili pravokutni okvir , a zatim pridaje 6 - inčni ploča na njih .
Povratak i vrata od kućici za pse stolić

Akosanduk će sjediti na zid , koristeći jednostavan komad šperploče će biti dovoljno ili možda žele stvoriti leđa koristeći istu metodu kao strane. Ulazna vrata mogu biti izrađene od strane bilo stvaranje dvostruki okvir i pričvrstiti zaslon ili mreže između okvira , tako da pas neće moći žvakati na njega ili dodavanjem male letvice na vratima da bi barova . Koristite dvije šarke za pričvršćivanje vrata , a ako koristite sanduk za obuku , ne zaboravite priložiti zasun .
Završavanje Kraj Tablica kućici za pse

nakon pripajanja vrhu tablice , možete obojiti ili slikati cijelu kutiju , ali budite svjesni onoga što ste koristiti ga ukrasite s nekim od boje, kao što su metalik boja , može biti otrovan i psi mogu biti poznat žvakati .

Ideje za dnevni boravak banket

klupa jekreativan način za postavljanje blagovaonu . Banquettes su izvorno koristi u kuhinjama za neformalne blagovaona i bili preteča današnjih modernih doručak rešetaka . Danas , banquettes supopularan dizajn izbor jer mnoge nove kuće, stanovi, pot

Více >